DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Acısuspor ile Balabanspor karşılaşmada berabere kaldı

Acısuspor ile Balabanspor karşılaşmada berabere kaldı

Acısuspor ile Balabanspor karşılaşmada berabere kaldı

2.Küme D Grubu’nda 3’üncü hafta mücadelesi Kartepe derbisine sahne oldu.

Acısuspor ile Balabanspor arasında Acısu Stadı’nda oynanan maçta karşılıklı goller vardı, karşılaşma 1-1 sona erdi. Balabanspor yöneticisi Erbay Ertuğ, kendilerini çok iyi karşılayan Acısuspor Kulübü’ne teşekkür etti.

Akçatspor, rakibini 3-2 yendi, ligde ilk galibiyetini aldı

2.Küme D Grubu’nda günün diğer maçlarında heyecan Kavaklı Stadı’nda yaşandı. Ligde ilk iki maçını kazanan Harb-İşspor, iki maçta 4 puan toplayan Yazlıkspor ile karşılaştı. Harb-İşspor, çok büyük çekişmeye sahne olan maçı 2-0 kazandı, 3’te 3 liderliğini devam ettirdi. Kavaklı Stadı’nda oynanan bir diğer önemli maçta da Gölcük Çiftlikspor ile Eşmespor puan mücadelesi yaptı. İlk iki maçını puansız geçen Eşmespor, zorlu deplasmanda 4-2 galip geldi, çok öneli bir galibiyete imza attı. Bu grupta son iki sırada yer alan Karamürsel takımları Akçatspor ile Tepeköy Defnespor da, kozlarını Karamürsel Stadı’nda paylaştı. Akçatspor, rakibini 3-2 yendi, ligde ilk galibiyetini aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.