DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Adam Olacak Çocuklar Barış Manço’yu andılar

Adam Olacak Çocuklar Barış Manço’yu andılar

Adam Olacak Çocuklar Barış Manço’yu andılar

Gölcük Turgut Özal İlkokulu 2/F Sınıfı Öğrencileri vefatının 20. yıl dönümünde Barış Manço’yu yeni kuşaklara tanıtmak ve eserlerini gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla bir anma etkinliği düzenledi.

Barış Manço şarkılarını söylediler

72den 70’e her kesin gönlünde taht kuran ve vefatıyla tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan ünlü Sanatçı Barış Manço vefatının 20. Yıldönümünde anma töreni düzenlendi. Gölcük Turgut Özal İlkokulu 2/F Sınıfı Öğrencileri, Öğretmenleri Sevil Gürol rehberliğinde Barış Manço’nun vefatının 20. yıl dönümünde usta ismi yeni kuşaklara tanıtmak ve eserlerini gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla anma etkinlikleri düzenledi. Etkinlikler kapsamında Gölcük Turgut Özal İlkokulu 2/F Sınıfı Öğrencileri sahne alarak  Barış Manço şarkılarını söylediler.

Gürol, “Barış Manço’nun şarkıları ile büyüyen şanslı bir nesildik”

Turgut Özal İlkokulu 2/F Sınıfı Öğretmeni Sevil Gürol düzenledikleri anma etkinliği hakkında yaptığı açıklamada, “68 doğumlu bir öğretmen olarak Barış Manço’nun şarkıları ile büyüyen şanslı bir nesildik. Şimdi okuttuğum bu neslin çocukları Barış Manço’yu tanısın, onun şarkılarının sözlerini duysun istedim. Etkinliğimiz çok güzel oldu. Okulumuzun çocukları ve 2/F sınıfı olarak çok güzel ve keyifli saatler geçirdik. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.