DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ADD’den üyelerine tanışma ve teşekkür çayı

ADD’den üyelerine tanışma ve teşekkür çayı

ADD’den üyelerine tanışma ve teşekkür çayı

Gölcük’ün en aktif derneklerinden birisi olan Atatürkçü Düşünce Derneği’nde geçen hafta genel kurul yapılmıştı. Gerçekleşen Genel Kurula tek aday olarak katılan Cemil Özbaş yönetimindeki heyet seçimi kazanarak görevine başladı.

Programa üyelerden yoğun ilgi

Derneği teslim aldıktan sonra bu hafta sonunda da ADD yönetimi üyeleriyle “Tanışma ve teşekkür” çayı düzenledi. Derneğin Yüzbaşılar sahilindeki lokalinde düzenlenen çaya üyelerin yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

‘Bizlere, Atatürkçülere de bu yakışırdı’

Çayda birer konuşma yapan ADD Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş ile Başkan Yardımcısı ve Kadınlar Komisyonu Başkanı Ayşe Çelik duygu ve düşüncelerini özetle şu şekilde dile getirdiler. “Derneğimiz bir süreden beri ne yazık ki oldukça etkisiz duruma gelmişti. Bunu görmenin bizler gibi sizleri de üzdüğünü biliyoruz. Atatürk ilke ve inkılaplarına en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde daha aktif, daha faal olmalıydık. Bizlere, Atatürkçülere de bu yakışırdı. Böyle düşünerek geçen hafta yapılan kongrede adaylığımızı koyduk, sizlerin de destek ve teveccühünüzle kazandık. Bundan sonra derneğimiz eski aktif ve faal durumuna dönecek, hatta daha da ileri gidecektir. Gerek geçen haftaki kongremizde, gerekse bu davetimizi kırmayıp buraya geldiğiniz için siz üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Daha da çoğalacağız, sizlerin destek vererek sunacağınız tekliflerin ışığında derneğimiz çok daha güzel işler yapacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.