DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Adresler farklı olsa da manzara aynı

Adresler farklı olsa da manzara aynı

Adresler farklı olsa da manzara aynı

İlçemizin en büyük problemlerinden biri zamansız ve yersiz olan sokağa atılan evsel atıklar oluyor. İlçemizde bulunan duyarsız vatandaşların evlerinde eskiyen eşyaları olur olmaz yerlere bırakmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Caydırıcı cezalar şart

Yapılan uyarılar ve alınan önlemlere rağmen ilçemizde olur olmaz yerlere evsel atıklar atılmaya devam ediyor. İlçemizin önemli caddelerinden olan Albay Burak Caddesi üzerine atılan mobilyalar vatandaşlar tarafından sert eleştiri aldı. Bu tür davranışları önlemek adına caydırıcı cezaların şart olduğunu dile getiren duyarlı vatandaşlar, “Gölcük’te yıllardır bu soruna çözüm bulunamadı. Yıllarca evlerinde kullandıkları ve artık eskimiş olan mobilyalarını sokağa atan duyarsız vatandaşlardan artık biz bıktık. Cadde ve sokaklar onların istediği zaman gelişi güzel evlerinde kullanmayacakları eşyaları atacakları yerler değil. Bu işin bir yolu bir yordamı var. Eğer o mobilyaları artık kullanmak istemiyorsan ararsın belediyeyi ve benim atığım var dersin, belediye ekipleri de gelir alır ya da “Şu saatte çıkartın biz gelip alırız” derler ve o zaman çıkartırsın ki bu manzaralar ile karşılaşmak zorunda kalmayız” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.