DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer,  “AMATÖR SPORA BÜYÜK ÖNEM VERECEĞİZ”

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer,   “AMATÖR SPORA BÜYÜK ÖNEM VERECEĞİZ”

 

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer,

 “AMATÖR SPORA BÜYÜK ÖNEM VERECEĞİZ”

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, Çiftlikspor’un antrenmanını ziyaret edip, futbolcularla bir araya geldi.

Başkan Adayı Yıldırım Sezer, seçim çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer kentin dört bir köşesinde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan teşkilatlarlaa buluşan Sezer, kıraathanelere de giderek vatandaşlarla bir araya geliyor, ayrıca da ilçe de bulunan spor kulüplerini ziyaret ediyor.

Antrenman ziyareti gerçekleştirdi

 Gölcük’te geçtiğimiz aylarda kurulan ve kısa sürede büyük bir ivme kazanan Çiftlikspor’u antrenmanda ziyaret eden Sezer’e futbolcular ve teknik heyet büyük bir ilgi gösterdi. Tek tek sporcularla tokalaşan Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve parti yöneticileri başarı dileklerini ilettiler.

“Amatör spora destek vermeyi hedefliyoruz”

Sezer yaptığı konuşmada, “Beni tanıyan herkes sporcu yönümü bilir. Çocukların ve gençlerin sporla ilgilenmesini çok önemsiyorum. Çünkü sporla uğraşanlar kötü alışkanlıklardan uzak dururlar. 1 Nisan’dan sonra ki dönemde geçmişte olduğu gibi amatör spora destek vermeyi hedefliyoruz. Mahallelerimizde de spor tesislerine büyük önem vereceğiz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.