DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’e   TÜGVA’LI GENÇLERDEN TAM DESTEK

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’e     TÜGVA’LI GENÇLERDEN TAM DESTEK

 

 

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’e

 

TÜGVA’LI GENÇLERDEN TAM DESTEK

 

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu bağlamda geçtiğimiz gün TÜGVA’lı gençlerle bir araya gelen Sezer, “Gölcük’ü hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

SİZLER BİZİM VE ÜLKEMİZİN GELECEĞİSİNİZ

 

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, seçim çalışmaları kapsamında geçtiğimiz gün sabahın ilk saatlerinde TÜGVA’lı gençlerle bir araya geldi. Gölcük Şube Başkanı Samet Genç tarafından organize edilen buluşmaya, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve TÜGVA İl Temsilcisi Muhammed Hanefi Akbulut da katıldı. Sezer, “Sizler bizim ve ülkemizin geleceğisiniz. Bizim içinde çok değerlisiniz. Her gittiğim yerde söylüyorum. Gençlere, kadınlara pozitif ayrımcılık yapacağız” dedi.

 

İSTİŞARE İÇİNDE OLACAĞIZ

 

“Gençlerimizin geleceğe emin adımlarla yürümesi için elimizi taşın altına sokacağız” diyen Sezer, “Sportif, sanatsal ve sosyal projelerde ilçemizin öncü bir noktaya getirmek için gençlerimiz her zaman çalışmalarımızın içinde öncü olacak. Sizlere güveniyorum. Bizim yönetim anlayışımızın ana ekseni adalet olacak. Her konuda halkımızla istişare içinde olacağız ve genç dinamik ve liyakatli bir ekiple ilçemizi hem birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

MUTLU BİR ŞEHİR OLACAK

 

Toplantı da TÜGVA’lı gençler merak ettiği soruları Sezer’e sorarken, destek sözü verdiler ve çalışmalara bizzat katılarak güç katacaklarını belirttiler. Bu destek karşısında teşekkürlerini ileten Sezer, “Sizlerle yol yürümek benim için şereftir. Genç nesillerin Gölcük’ü hep birlikte oluşturacağız. Gölcük parmakla gösterilecek, mutlu bir şehir olacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.