DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

AK Parti Tanıtım Toplantısında gövde gösterisi yaptı ALİ YILDIRIM SEZER RÜZGARI

AK Parti Tanıtım Toplantısında gövde gösterisi yaptı ALİ YILDIRIM SEZER RÜZGARI

AK Parti Tanıtım Toplantısında gövde gösterisi yaptı

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nda büyük bir merakla beklenen Aday Tanıtım Toplantısı yoğun katılım ve büyük coşkuyla gerçekleştirildi. AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’e yoğun ilginin olduğu aday tanıtım programında Sezer, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Gölcük halkından destek istedi.

Kongreye yoğun katılım sağlandı

AK Parti’nin aday tanıtım toplantısına başta AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Emine Zeybek, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, çok sayıda partililer ve vatandaşlar katılım sağladı.

Seymen, ‘Bugün 31 Mart’ın habercisi’

Aday tanıtım kongresinde konuşmayı ile AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, yaptı. Başkan Seymen, yoğun sloganların eşliğinde şu konuşmayı yaptı: ”Hepinizin de bildiği gibi Sayın Genel Başkanımız ve cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 12 Ocak’ta Kocaelimize gelerek belediye başkan adayımızı ilan etti. Türkiye’nin en büyük şehirlerinden birisi olan Kocaeli’ye gelerek adayımızı açıklaması adaylarımızın ne kadar göreve layık olduğunu ortaya koymuştur. 15 yıldır bu ilçeye önemli emekleri olan değerli başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş sonrasında birbirinden değerli 13 adayımız ve Gölcük Belediye Başkan Adayımız Ali Yıldırım Sezer ile güzel bir yola çıkmış bulunuyoruz. Mehmet başkanımıza hizmetlerinden ötürü sonsuz teşekkür ediyoruz. Sevgili dava arkadaşlarım bizler seçimden seçime değil her zaman çalışan teşkilatız. Bizlere her zaman destek veren tüm teşkilatımıza teşekkür ediyoruz. Yeniden seçim için yola çıkmış bulunuyoruz.Bu bilinçle Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi el sıkmadık el, dolaşmadık cadde ve sokak ve çalmadık kapı bnırakmayacağız. Bu seçim Gölcük için rekor bir oy arttırarak Allah’ın iziniyle Kocaeli’ye damgamızı vereceğiz. Bugün 31 Mart’ın habercisidir. Bizim için çok önemli bir husus Cumhur ittifakıdır. Hepinizin huzurunda Milliyetçi Hareket Partisi’ne bu süreçte gösterdikleri hassasiyet için teşekkür etmek istiyoruz. Bizler bir oldukça fitneciler, hesap yapanlar isteklerine asla ama asla kavuşamayacaklar’ diyerek sözlerini tamamladı.

Ellibeş, ‘Ali Yıldırım Sezer kardeşim görevini en iyi şekilde yerine getirecek’

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, aday tanıtım toplantısında partililerden oldukça ilgi gördü. AK Parti’lilerin yoğun desteği altında konuşmasına başlayan Ellibeş, şunları söyledi: ”Değerli AK Parti’li ailem her birinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Aslında bu akşam 31 Mart’ın özeti. Gölcük’ümüz her daim birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşmayı her seçimde ortaya koymuştur. Sevgili Cumhurbaşkanımzı değerli Gebnel Başkanımız Gölcük asla yalnız bıorakmamıştır. Her zaman arkanızdayız demiştir. Bunu sadece lafla değil, sabırla göstermiştir. 31 Mart’ta AK Parti’nin Gölcük burçlarında dalgalanan bayrağımızın yeniden dalgalanacağına inancım tamdır. Başarı çalışarak kazanılır. Bu çalışmanın, bu inancın karşılığı başarı olacaktır. Ben 15 yıl önce görev üstlendim. İlk göreve başladığımdaki heyecanımla her zaman görevimi yerine getirdim. İşte Gölcük’ün özeti bu. Allah izin verirse benden sonra Ali Yıldırım Sezer kardeşim bayrağı devralacak. 15 yıldır bana Gölcük Belediye Başkanlığı yapmam için bana görev verdiniz. Allahıma şükürler olsun 15 yılda adımı karalamadan, hiç bir suça bulaşmadan görevimi yaptım. Bu konuda bana destek olan bütün dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu yüzden mutluyum, huzurluyum, bilinçle görevimi Allah’ın iziniyle Ali Yıldırım Sezer kardeşime devredeceğim. Çok temiz ve sevilen insansın. Görevi de en layığıyla yerine getireceksin. Senin her zaman yanında, arkanda olacağım. Allah’ın iziniyle 31 Mart’ta zafer bizim olacak’ diyerek konuşmasının sonunda yoğun alkış aldı.

Karaosmanoğlu, ‘Gölcük’ten rekor oy bekliyorum’

Başkan Ellibeş’in ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yoğun tezahüratların ardından şu konuşmayı yaptı: ”Değerli kardeşlerim; partimiz kurulduğu günden bu zamana kadar, partimizin içinde yer aldım. Kuruluşundan bugüne kadar hamdolsun, çok bereketli görev yaptım. 17 Ağustos depremini bu akşam yeniden hatırladım. İsmail Barış başkanımızın yanında yer alarak, insanlarımızı ziyaret etmiştik. Bu şehri yeniden ayağa kaldıracağımıza inancımız tamdı. 19 yılda Gölcük depremin tüm izini sildik. Ama deprem gerçeğini asla unutmayacağız. Burası deprem bölgesi. Ama 15 yıldır Mehmet Ellibeş’le Gölcük çok güzel noktaya geldi. İktidarımız döneminde Gölcük ayrı güzelliğe kavuştu. Bizlerden sonra görevi alacak kardeşlerimizin şehrimize daha da güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Kardeşlerime iki tavsiyem var. 1.si Hak’tan, 2.si Halk’tan ayrılmayın. Halkımız bizleri her zaman aralarında görmek istiyor. Sizler her zaman halkımızın arasında olun. Halkımızı asla ihmal etmeyin. Bugün sabahtan beri Gölcük’teyiz. Birçok ziyaret yaptık. Çok büyük samimiyet ve birliktelik olduğunu gözlemledim. Gölcüklülere samimiyetle sordum, Mehmet Başkandan memnun musunuz diye Allah razı olsun diye cevap verdiler. Ben Mehmet başkanımızın çok güzel işler yaptığını, halkımızın kalbinde güzel yer edindiğini düşünüyorum. Halkın hayallerini yaparsa Ak Parti yapar. Bunu herkes bilmeli. Hamd olsun 15 yıldır gerek Gölcük’te gerekse Kocaeli çevresinde güzel işler başarıldı. Sizlerden tek bir şey istiyorum. Bize verilen görevlerimize sahip çıktık, sizde görevinize sahip çıkın. Hakkınızı helal edin. Bu güzel görevleri almış, emek harcamış tüm değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni görev alacak arkadaşlarımız da arı gibi çalışacaklar. Çalışacaksınız. Sayın Cumhurbaşkanımızın beklentilerini yerine getireceksiniz. Hepinizi Allah’ıma emanet ediyor, 31 Mart gecesi Gölcük’te rekor oyla zafer ilan edeceğimize olan inancımı ifade etmek istiyorum’ dedi.

Zeybek, ‘Gölcük’ten zafer bekliyorum’

Karaosmanoğlu’dan sonra konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, ‘Bugün Gölcük aday toplantımıza katılım sağlayan siz değerli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gölcük benim memleketim. Bütün çocukluğumun geçtiği yer. Bütün akrabalarımı, sevdfiklerimi görmek çok güzel. Sizler için Ankara’da bulunuyorum. Allah’ım size en güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin. Sayın Cumhurbaşkanımızın 11 maddelik manifestosuna katılım sağlayan Gençliğimize teşekkür ediyorum. Tüm Teşkilatımıza, İl Başkanımıza, Gençlerimize helal olsun. Tüm geçmişte belediye başkanlık görevini yapan herkese teşekkür ediyorum. Mehmet başkanıma teşekkür ediyorum. Ali Yıldırım Sezer kardeşim, gerçekten çok tevazu sahibi, geleceği parlak ve pırıl pırıl bir isim. Çıktığınız yolda size başarılar diliyorum. Mehmet Başkanımıza da 15 yıllık göreviniz için sonsuz teşekkür ediyorum. Bayrağı devralacaksınız, sorumluluğunuz çok değerli, hepinizin bahtı, görevi açık olsun. Bir parantezi de İdris kardeşime açmak istiyorum. Allah’ım inşallah senin yolunu da açık eyler, bizler her zaman senin yanındayız. Hakkını helal et. AK Parti 31 Mart seçimlerinde hak ettiği oy oranını alıp, zafere ulaşacaktır’ diyerek sözlerini bitirdi.

Eryarsoy, ‘Çok çalışıp, zafer elde edeceğiz’

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ‘Bu akşam Gölcük bir başka güzel. Bu heyecanı sizlerle birlikte yaşıyorum. Mehmet Başkanıma 15 yıldır yaptığı görevden, hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Mehmet Başkan gerçekten çok sevdiğim, daha önceden tanıdığım, tanıdığıma mutlu olduğum başkanımız. Allah’ım bundan sonra hayatını mutlu eylesin. Biz biliyoruz ki Türkiye’nin medar-ı iftiharı Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tüm teşkilatlarımız Allah’ın iziniyle 31 Mart’ta zafere ulaşacaktır. Bizler tüm teşkilatımızla çalışmalarımızı gece gündüz gerçekleştirip, hedeflerimize ulaşacağız. Allah’ım tüm adaylarımıza başarılar nasip eylesin. İnancım 31 Mart’ta çok güzel sonuçlar elde edeceğiz’ dedi.

Sezer, ‘Gönül bağlarımızı daha da güçlendireceğiz’

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, yoğun coşku ve sevgi gösterileri eşliğinde kürsüye gelerek konuşmasına başladı. Sezer, yaptığı konuşmada şunları ifade etti: ”Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tasvibiyle 12 Ocak 2019 tarihinde AK Parti’nin Gölcük Beleidye Başkan adayı olarak ilan edildim. Bu süreçte bana destek olan aileme, teşkilatıma, aday adayı arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Allah rızası için milletime hizmet etmek için karşınızdayım. Sen ben yok. Biz var. Bizim görevimiz çok kutsal olacaktır. Bugüne kadar çeşitli kademede çalışan, görev yapan herkese teşekkür ediyroum. Doğup büyüdüğüm Gölcük’e vefa borcumu ödetmek için canla başla çalışacağız. Çalışmalarımıza da samimiyet ve gayretle devam edeceğiz. Gölcük için tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya, gönül bağlarımızı daha da kuvvetlendireceğim. Yapılan yatırımları tamamlayacağım. Gölcükümüze Kocaeli Büyükşehir belediyemizin destekleriyle inşallah çok güzel yatırımlarda bulunacağım. Seçim vaatlerimizi de en kısa sürede tüm kamuoyu ile paylaşacağım. Gölcüklü herkesi kucaklayan, ekip çalışmasına önem veren, bir kadromuzla yola çıkıp, herkesin hayal ettiği bir şehri hayata geçireceğiz. Büyükşehire yaptığı çalışmalar, projeler için Sayın Büüykşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na, Gölcük’e çok güzel emekler veren Mehmet Ellibeş’e teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakına sahip çıkan Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve bizi yalnız bırakmayan siz değerli aileme teşekkür ediyorum. Son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Tahir Büyükakın’a şimdiden yapacağı görev için teşekkür ediyorum’ diyerek konuşmasını bitirdi.
Büyükakın, ‘Bugün zaferimizin sinyalini birlik ve beraberliğimizden alıyoruz’
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahir Büyükakın, yoğun destek eşliğinde geldiği kürsüde zafer konuşması yaparak, ’31 Mart’ın zafer fitilini Gölcük’ten ateşledik. Allah’ın iziniyle, milletimizin teveccühü ile seçim akşamı zafer bizim olacak. Allah sizlerden razı olsun. Tüm teşkilatlarımız o kadar büyük emek veriyor ki bizim gücümüzün ana kaynağı sizlersiniz. Gerek Kocaeli Büüykşehir Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Karaosmanoğlu’na gerekse Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’e partimize ve halkımıza görevleri boyunca verdikleri emeklerden ötürü teşekkür ediyorum. Bugün zaferimizin sinyalini birlik ve beraberliğimizden alıyoruz’ dedi.

Gövde gösterisi yapıldı

Konuşmaların ardından AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’e yoğun ilgi gösterilirken, Başkan Ellibeş, Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Sezer birlik ve beraberlik örneği vererek, gövde gösterisi yaptı.

Haber: Nihan ATAK-Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.