DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Anadolu ruhu mayamızda var”

Anadolu ruhu mayamızda var”

MHP Gebze İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları’nı ziyaret eden Büyükakın, “Alpaslan’dan başlayan Anadolu ruhu lazım olduğunda ortaya çıkıyor. Bu ruh hepimizin mayasında var” dedi.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Başkan Vekili Mikdat Aydın ile birlikte MHP Gebze İlçe Başkanlığı’nı ve Gebze Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. Büyükakın’ı MHP İl Başkan Vekili Murat Yılmaz, Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İl ve İlçe yöneticileri karşıladı.MHP’nin yeni Gebze ilçe yönetiminin hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan Büyükakın, “Alpaslan’dan başlayan Anadolu ruhu lazım olduğunda çıkıyor, bu ruh hepimizin mayasında var. Bizimde varlık sebebimiz milletimizi bu ruhla yaşatmak. Milletler ruhlarıyla yaşar, ruhu olmayan milletlerin yaşama şansı da yok” dedi.

BU MİLLET KÜLLERİNDEN DOĞAR

O ruhu unutmadan bu memlekete hizmet etmek gerektiğini de kaydeden Büyükakın, “Aleme nizam vermek özetle bizim ceddimizin de bizim de ortak çizgimiz. Önümüzdeki seçimlerde de bu ruhu yaşatmak için çalışacağız. Bunun bir beka meselesi olduğunu hepimiz biliyoruz. Yönetici yerli ve milli değilse, bu topraklarla ilgili derdi yoksa, köprü yapmış, yol yapmış bir ehemmiyeti yok. Biz hiçbir zaman vatansız olmadık, bu milletin evlatları her zaman hür bir şekilde yaşamayı bildi. Yok oldu dediklerinde küllerinden doğdu. Çanakkale’de Dumlupınar’da yaşananları biliyorsunuz. Bu millet hiçbir zaman düşmana teslim olmayacak. Siyasi hesapları bir kenara bırakarak memleket için ne gerekiyorsa yapacağız. Liderlerimiz beka için bir karar verdiler, biz bu karara gönül rızasıyla uyacağız, geriye kalan teferruattır” diye konuştu.

EVLATLARIMIZA GURURLA BIRAKACAĞIZ


Belediye başkanlığı ile ilgili bilgi ve beceriye sahip olduğunu da kaydeden Büyükakın “10 yıl belediyede çalıştım, valilik yaptım. Bu şehrin her noktasından haberimiz var. Yetkin arkadaşlarla çalışınca bu kenti daha güzel bir kent yaparız. Artık marka şehirler ön plana çıkmaya başladı. İnsanların burada yaşamaktan mutlu olacağı bir şehir yaratmak için el birliğiyle bu memleketi yükselteceğiz. Evlatlarımıza bu memleketi gururla bırakacağız” ifadelerine yer verdi.

ÜLKÜCÜLER İLE OCAK’TA BULUŞTU

Büyükakın daha sonra Gebze Ülkü Ocakları Şubesi’ni ziyaret etti. Ocak Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, Büyükakın’ı “Evinize hoş geldiniz” diye karşıladı. Ülkü Ocağı’ndaki gençlerle de sohbet eden Büyükakın, Cumhur İttifakı’nın önümüzdeki seçimlerde başarıyla çıkacağını söyledi. Önümüzdeki dönemde gençleri geleceğe hazırlamak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyen Büyükakın “Okullara kuracağımız kodlama ve robotik sınıflarıyla gençlerimizin çağı yakalamasını sağlayacağız” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.