DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Anasınıfı Öğrencileri ‘Öncelik Yayanın’ dedi KURALLARI İHLAL ETMEYİN

Anasınıfı Öğrencileri ‘Öncelik Yayanın’ dedi  KURALLARI İHLAL ETMEYİN

Anasınıfı Öğrencileri ‘Öncelik Yayanın’ dedi

KURALLARI İHLAL ETMEYİN

Türkiye Genelinde 6 Şubat’ta eş zamanlı yapılan Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ parolası ile başlatılan trafik uygulamasına ilçemizden de yoğun destek geldi. Gölcük’ün kaliteli okullarından birisi olan Tersane İlkokulu Ana Sınıfı öğrencileri gerçekleştirdikleri ‘Yaya Man’ karakteri tasarım yarışması ile Yaya Önceliği’ne önemli bir farkındalık oluşturdu.

Minikler büyüklerine örnek oldu

Gölcük Tersane İlkokulu Anasınıfı öğrencileri okul bahçesinde yayalara öncelik konulu önemli bir etkinlik düzenledi. Minik Öğrenciler tasarladıkları çalışmaları etkinliklerinde sergileyerek büyüklerine örnek oldu. Minik öğrenciler gerçekleştirdikleri bu önemli etkinlik ile başta ailelerinin ve öğretmenlerinin büyük beğenisini topladı. Minik Öğrenciler gerçekleştirdikleri etkinlikten mutluluk duyarken, Öğretmenleri ve aileleri minikleri kutladı.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.