DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Özbaş ve Yönetimi dostlarına teşekkür yemeği düzenledi

Başkan Özbaş ve Yönetimi dostlarına teşekkür yemeği düzenledi

Başkan Özbaş ve Yönetimi dostlarına teşekkür yemeği düzenledi

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş ve yönetimi geçtiğimiz akşam ADD Lokali’nde kendilerine destekte bulunanlar için teşekkür yemeği düzenledi.

Gerçekleştirilen yemek programına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Gölcük Şube Başkanı Nuriye Demirel ve yönetiminin de katılım gösterdiği teşekkür yemeği oldukça güzel geçti. Başkan Demirel, “Sayın Cemil bey ile başlayan yeni dönem içerisinde Atatürk’ün çizgisinde, çağdaş, ilkeli ve güvenilir bir yapı içerisinde beraber bu yolda yürümeye devam edeceğiz” dedi.

‘Başarı kadınlarımızın desteği sayesinde’

 

ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, “Önümüzdeki süreç içerisinde ADD olarak gençlerimizin eğitimine katkı sağlamayı ve sosyal faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Şunu belirtmek istiyorum; siz kadınlarımızın desteği hiç bir zaman yadsınamaz. Eğer ortada bir başarı varsa bu Ülkesini ve milletini seven hiç bir beklenti içerisinde olmadan sadece Atatürk’e ve ülkemize olan bağlılıklarıyla çalışan, üreten kadınlarımızın desteği sayesindedir” diye belirtti.

Demirel’den Özbaş’a teşekkür plaketi

 

Yemeğin sonunda ÇYDD Başkanı Nuriye Demirel, ADD Başkanı Cemil Özbaş’a plaket takdiminde bulunarak başarı temennilerini iletti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.