DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BHL 1986 yılı mezunları geleneği bozmadı ÖRNEK DOSTLUK

BHL 1986 yılı mezunları geleneği bozmadı  ÖRNEK DOSTLUK

BHL 1986 yılı mezunları geleneği bozmadı

ÖRNEK DOSTLUK

Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi 1986 Mezunlarının 11. geleneksel toplantısını Vildan Yalçındağ öncülüğünde Türkiye’nin birçok ilinden gelen canciğer dostlar ile Başiskele’de toplandılar.

Bol bol hasret giderdiler

Uzun yıllardır dostluklarını ve iletişimlerini devam ettiren Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi 1986 Mezunları 11. geleneksel toplantısını gerçekleştirdi. Türkiye’nin birçok ilinden gelerek bir araya gelen 86 mezunları doyasıya hasret giderdiler. Vildan Yalçındağ öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda bol bol hasret gideren 86 Mezunları duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Bizler mezun olduktan sonra dostluğumuzu her zaman sürdürdük ve birbirimizden asla kopmadık. Bu yüzden çok mutluyuz. Kendilerine davetimizi kırmadıkları için teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.