DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BÜLENT ÖZEN’DEN HAVUÇ TARİFİ

26.02.2019
1.713
A+
A-

İlkokulu birlikte okuduğum Bülent Özen, Merkez Camii’nin karşısında kendi binalarında konfeksiyon mağazası işletir. Araştırma yapmayı çok sever, özellikle de gıdalar üzerine. Dün kendisiyle uzun bir aradan sonra bizim Saim Zeytin’in dükkanında karşılaştık. Annemin rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra bana dedi ki, annene havuç suyu içir. Bir çay bardağının yarısının yarısı kadar, fazla verme. Hafızasının nasıl geliştiğini, nasıl güçlendiğini göreceksin. Ben de sordum. İyi de annemin şekeri var, ne olacak şimdi? Bülent dedi ki, diyorum ya bir çay bardağının yarısının yarısı kadar, o zaman şekeri de düzenliyor. Sakın ola ki fazlasını verme. Aslında bunu çoluk çocuk herkes içmeli. Müthiş bir sağlık kaynağı. Tavsiye ettiğim bütün eş, dost bana telefon açıp teşekkür ediyor. Bülent boşuna konuşmaz. Ben de bunun denemeye karar verdim. Sizler de deneyin bakalım. Sonuç nasıl olacak?

YETMİŞLİK EMEKLİ

Yetmişlik emekli bir albay evlenmek istemiş. Karısı da eşine genç ve güzel bir hanım bulup kocasını evlendirmiş. Bir arada mutlu mesut yaşıyorlarmış. Genç ve güzel gelin bu durumdan rahatsız olmuş ve kocasının eski eşine, siz bu durumdan nasıl rahatsız olmuyorsunuz, ben genç ve güzelim beni hiç kıskanmıyor musunuz, demiş. Kadın da, bak yavrum, kocamın saçının ışıltısını, cebinin şıkırtısını, kalbinin tıkırısını, ayakkabısının parıltısını ben yaşadım. Sana da göğsünün hırıltısı, götünün zırıltısı kaldı, neyini kıskanayım demiş.

 

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.