DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ANTRENÖRLER TOPLANTISINA KATILDI

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri  ANTRENÖRLER TOPLANTISINA KATILDI

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri

ANTRENÖRLER TOPLANTISINA KATILDI

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve CHP Gölcük Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, antrenörler toplantısına katılım sağladı. Amatör ve profesyonel spor kulüplerinin çalıştırıcılarıyla beraber gelen İsmet İşeri istekleri ve eksiklikleri dinledi. Birçok spor dalında faaliyet gösteren kulüplerin Gölcük adına bir değer olduğunu söyleyen İşeri “Siz değerli antrenörlerimiz, gençlerimiz adına sadece spor değil aynı zamanda sosyal yaşamlarında da bir fark yaratıyorsunuz. Sizlerin daha iyi koşullar altında çalışma yapmanız Gölcükteki sporu da üst seviyeye taşımak anlamına geliyor” dedi.

Belediyede spora hakim bir danışman olmalı

Sözlerine devam eden Aday İşeri “Spor, her şeyin üzerinde olmalı ve hepimizin ortak bir değeridir. Bilhassa gençlerimiz için hayatlarını düzene sokmada, kötü alışkanlıklardan uzak tutmada büyük bir rol oynamakta. Spora bir ölçüde katkı yapılıyor ancak bu ne kadar yeterlidir tartışılabilir. Belediye bünyesinde isteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı rahatça söyleyebileceğiniz bu işleri bilen, bir spor danışmanı olmak zorunda.”

Spora bir yön verecek ve katkı sağlayacağız

Son olarak Aday İşeri “Aynı zamanda amatörden profesyonele tüm branşlara adaletli bir nakdi yardım akışının mutlaka sağlanması lazım. Evet, malzeme yardımlarını destekliyoruz ancak büyük bir başarının anahtarı olarak görmüyoruz. Olası başkanlığımızda belediye olarak spora bir yön verecek ve katkı sağlayacağız. Sporda başarı siyasetin üzerinde kalarak, tüm halkın kenetlenerek çalışmasıyla birlikte olur. Bizler de bu düşünceyi koruyarak çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.