DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ÇOCUKLAR İÇİN YENİ BİR KONSER

ÇOCUKLAR İÇİN YENİ BİR KONSER

KocaeliRock’tan Yine Lösemili

KocaeliRock Kulübü tüm geliri lösemi tedavisi gören çocukların isteklerinin karşılanması için düzenlediği konserlerden bir yenisini 25 Mart’ta gerçekleştirecek. Retrobüs ve Şekersiz gruplarının canlı performans sahneleyeceği Moody Retro’daki konserin biletleri 10 TL’den satışa sunuldu

Kocaeli’nin topluma duyarlı kültür sanat oluşumlarından KocaeliRock Kulübü, üç yıl önce başlattığı bir geleneği sürdürüyor. Kulüp tüm gelirinin; lösemi tedavisi gören çocukların,çocuk olmaktan sebep istemeye hakkı olduğu talep veihtiyaçlarının karşılanması için harcanacağı konserlerden bir yenisine imza atmaya hazır. 25 Mart Pazartesi günü akşamı gerçekleşecek konserin biletleri; konsere gerek gelecek gerekse gelemeyecek olanlar için 10 TL olarak belirlendi.

KocaeliRock Kulübü Başkanı Cem Ak ve kulüp üyesi ŞuleKarataş tarafından konuya dair yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“KocaeliRock kulübü olarak yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Dizi ve tiyatro sanatçısı Alper Türedi’nin hayata geçirdiği Bir Dileğim Var projesine düzenleyeceğimiz konser ile desteklerimizi sunuyoruz.

2016, 2017 ve 2018 yıllarında yine bu projeye destek verip bilet satışından edinilen tüm geliri, Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışladık.

25 Mart’ta bir yenisini tekrarlayacağımız konserinde geliri de aynı şekilde; lösemi tedavisi gören çocuklarımızı mutlu etmek için aynı derneğe bağışlanacak. Konsere gelemeyecek bile olsanız bir bilet satın alıp çocuklarımızın mutluluğuna sizlerde ortak olabilirsiniz.”

RETBOSÜZ VE ŞEKERSİZ’DEN  CANLI PERFORMANS

25 Mart Pazartesi günü akşamı İzmit’te gerçekleşecek olan konsere Barlar Sokağı diye de bilinen Kemalpaşa Mahallesi, Eski Postane Sokak, No: 6 adresindekiMoody Retro ev sahipliği yapacak.  Saat 21.00’de başlayacak programda Retrobüs ve Şekersiz grupları canlı performansları ile Rock severlere ve tüm konuklara unutulmayacak bir gece yaşatacak. Konserin bir tanesi 10 TL tutarında olan biletleri satışa çıkartıldı. Moody Retro ile birlikte yine İzmit’te Kumbara Kitap Kafe, Ivır Zıvır Rock Mağazası, Kobette Kafe, Rich Kafe, ÇanÇan Kafe’den temin edilebilir.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.