DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Donanma Mahallesi’ne güçlü bir Muhtar Adayı İSMET YAZAN

Donanma Mahallesi’ne güçlü bir Muhtar Adayı  İSMET YAZAN

Donanma Mahallesi’ne güçlü bir Muhtar Adayı

İSMET YAZAN

Tüm Türkiye’de ve ilçemizde 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Donanma Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu ilan eden İsmet Yazan bugün Gazetemizi ziyaret etti. Muhtar adayı İsmet Yazan, “Mahalleme hizmet etmek için adayım” dedi.

İsmet Yazan kimdir?

Gazetemizi ziyaret eden Donanma Mahallesi Muhtar Adayı İsmet Yazan adaylığı ve projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Muhtar Adayı İsmet Yazan ilk olarak kendini şu şekilde tanıttı: “11.04.1957 İznik, Mecidiye Köyü’nde doğdum. İlkokulu Mecidiye Köyü’nde bulunan köy okulunda, Ortaokulu ise Mahallemde bulunan Gölcük Ortaokulu’nda okudum. 1979 yılında Seka Kağıt Fabrikası’nda çalışmaya başladım. 2005 yılında bu fabrikadan emekli oldum. Emekli olduktan sonra okul ve işçi servisliği yaptım. 2012 yılında tavsiye ettim. 1984 yılından beri siyasetin içerisindeydim. Doğru Yol Partisi’nde 2004 yılında il ve ilçe yöneticiliği yaptım. 1998 yılında Doğru Yol Partisi’nde Ahmet İncekara’nın başkan adaylığı zamanında belediye meclis üyeliğine aday oldum. 2004 yılında Doğru Yol Partisi’nde belediye başkan adayı olan Bilge Saral başkanlığında tekrardan belediye meclis üyeliğine aday oldum.”

Yazan, “Mahalle sakinlerimden destek bekliyorum”

Neden Donanma Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu açıklayan İsmet Yazan, “Mahalleme hizmet etmek, halkımızın ve mahalle sakinlerimin isteği doğrultusunda muhtar adayı oldum. Öncelikli projelerimden biri ise mahallemdeki sorunları çözüme kavuşturmak adına sürekli Gölcük Belediyesi ile iletişim halinde olup bu sorunları çözüme kavuşturmaktır. Güçlü aza kadrom ile birlikte sorunları çözüme kavuşturacağız. Mahalle sakinlerimden destek bekliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.