DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DP Büyükşehir Başkan Adayı Nail Baki AVM’LER KAPATILACAK

DP Büyükşehir Başkan Adayı Nail Baki  AVM’LER KAPATILACAK

DP Büyükşehir Başkan Adayı Nail Baki

AVM’LER KAPATILACAK

Demokrat Parti (DP) Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nail Baki, İlçe Başkanı Ahmet Levent ve beraberindeki heyet ile Gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Gölcük İrşadiye Köyü’nden olan Nail Baki, Ankara’da Uluslararası İlişkiler okudu ve Yüksek Lisans yaptı. Sefa Sirmen’in döneminde önemli projelerde çalışan, İbrahim Karaosmanoğlu’yla da 1 yıl çalıştıktan sonra Kocaeli Üniversitesi’nde görev yapan ve ardından Demokrat Parti saflarında siyasete atılan ve serbest mesleğe sahip olan Baki Kocaeli’nin Türkiye’de sanayi kenti olarak genel bütçeye dördüncü sıradan katkı vermesine rağmen yatırım fakiri olduğunu, Büyükşehir Belediyesi’ne ilimizle ilgili önemli projeleri sunmalarına rağmen dikkate alınmamasının eksiklik olduğunu, yanlış yatırımlarla Kocaeli’nin Büyükşehir olarak büyük borca girdiğini belirtti. AVM’lerin şehir içinde olmasının esnaflara büyük darbe vurduğunu söyleyen Nail Baki, Başkan seçildiği takdirde merkezde bir AVM’yi Kocaeli esnaflarına bırakıp diğer AVM’leri sosyal ve kültürel amaçlı kullanıma açacaklarını söyledi. Gölcük’ün sorunlarının 15 yıldır çözülmediğini, artarak devam ettiğini ifade eden Nail Baki, kendine 3 önemli slogan belirlediğini, bunların Çevre, İşsizlik ve Üretim olduğunu ifade etti. Kadir Has Üniversitesi’nde proje ödülü alan Nail Baki, Demokrat Parti’nin çığ gibi büyüdüğünü, 74 Belediye Başkanı’nın partilerine geçtiğini, Merkez sağ seçmenin adresinin bundan böyle Demokrat Parti’nin olacağını, bu nedenle de AK Parti içindeki emanet oyları geri getireceklerini, Demokrat Parti’nin şahlanışının seçimlerden sonra da görüleceğini sözlerine ekledi. Spordan sanata, eğitimden sağlığa, çevreden işsizliğe kadar önemli projelerini halkla paylaşacağı seçim beyanname programını da 10 Mart’ta İzmit’te yapacağını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.