DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Evlat aşkına sıfır atık projesi ile atıklar en aza indiriliyor YAŞANABİLİR BİR DÜNYA İÇİN

Evlat aşkına sıfır atık projesi ile atıklar en aza indiriliyor  YAŞANABİLİR BİR DÜNYA İÇİN

Evlat aşkına sıfır atık projesi ile atıklar en aza indiriliyor

YAŞANABİLİR BİR DÜNYA İÇİN

Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi Genç Tema Öğrencileri ve Öğretmenleri eski at nallarını sıfır atık projesi kapsamında işleyerek onlara görsel bir güzellik katıp her türlü mekanda keyifle kullanılabilecek aksesuarlar haline dönüştürdüler.

Eski at nalları ile birbirinden güzel aksesuarlar yapıldı

Evlat aşkına sıfır atık projesi kapsamında yapılan çalışma ile eski at nalları aksesuarlara dönüştürüldü. Gerçekleşen etkinliğe Tema İl Başkanı Nermin Tol, Lise Genç Tema Öğretmeni Kıymet Çiçek ve Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi Genç Tema Öğrencileri katılım gösterirken, etkinlikte eski at nalları ile birbirinden güzel aksesuarlar yapıldı.

“Amacımız en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza yaşanabilir bir dünya bırakmak”

“Sıfır Atık” projesi hakkında bilgi veren  TEMA Vakfı Kocaeli Şubesi Başkanı ve Başkan Danışmanı Nermin Tol, “Amacımız en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza yaşanabilir bir dünya bırakmak için atık konusunun çözülmesi gerekiyor. Bunu çözmenin yolu da israfı önlemekten geçiyor. Bu da daha az atık üretmek, doğal kaynakları verimli kullanmak anlamına geliyor. Atıkları geri kazanarak ekonomiye katkı sağlamak, atık miktarını azaltmak ve atıkları kaynağında ayrıştırmak gerekiyor.  Sıfır Atık Projesi ile atık miktarının en aza indirilmesi hedefleniyor. Bugün de Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi’nin harika öğrencileriyle buluştuk Lise Genç Tema Öğretmenimiz Kıymet Çiçek ve Gölcük Tema Sorumlumuz Şevkiye Uğur koordinatörlüğünde eski at nallarını sıfır atık projesi kapsamında işleyerek tekrar kullanılabilecek hale getirildi. Bu güzel etkinliğe katıldıkları için öğrencilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.