DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GFSD, Olağan Genel Kurul’unu gerçekleştirdi İSMAİL İKİZ GÜVEN TAZELEDİ

GFSD, Olağan Genel Kurul’unu gerçekleştirdi  İSMAİL İKİZ GÜVEN TAZELEDİ

GFSD, Olağan Genel Kurul’unu gerçekleştirdi

İSMAİL İKİZ GÜVEN TAZELEDİ

Gölcük’ün en aktif ve sevilen derneklerinden Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) geçtiğimiz hafta sonu Olağan Kongrelerini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan İsmail İkiz, yeniden güven tazeledi.

Mevcut Başkan yeniden başkanlığa seçildi

İlçemizde kurulduğu günden bugüne üyelerine başarılı fotoğraf ve sinema eğitimi veren GFSD, üyelerinin başarılarıyla ilçemizin adını her yere duyuruyor. Gölcük’ün başarılı derneklerinden Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği geçtiğimiz hafta sonu dernek binalarında Olağan Kongrelerini gerçekleştirdi. Kongreye mevcut başkan İsmail İkiz, tek başkan adayı olarak katılırken, dernek üyeleri çok sevdikleri başkanlarını oy birliği ile yeniden başkanlığa taşıdı.

İkiz, “Birlik ve beraberliğimizle Gölcük’e çok güzel başarılar kazandırdık”

GFSD Başkanlığına yeniden seçilen İsmail İkiz, “Gölcük’e kazandırılan bu güzel dernekte başkanlık yapmaktan her zaman mutluluk duydum. Siz değerli Yönetimim ve dernek üyelerimizle çok güzel çalışmalara ve etkinliklere imza attık. Bizler birlik ve beraberliğimizle Gölcük’e çok güzel başarılar kazandırdık. Ülkemizin ve Dünyanın en iyi Fotoğraf Sanatçılarını Gölcük’e getirme başarısı gösterdik. Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremize katılım sağlayıp, beni yeniden başkanlığa taşıyan siz değerli dostlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren derneğimizi el birliği ile daha da güzel yerlere taşımaya devam edeceğiz” diyerek mutluluğunu ifade etti.

Dernek ibra edildi

Başkan İkiz’in konuşmalarının ardından 2017 – 2018 dönemi faaliyet raporu, bilanço raporları okunarak, dernek üyelerince ibra edildi.

Başkan İkiz ve yeni yönetimi ise şu şekilde:

Başkan: İsmail İkiz

Başkan Yardımcısı: Zeki Erdoğan

Sayman: Erman Suan

Genel Sekreter: Berna İkiz

Asil Üyeler: Bülent Şentürk, Nebiye Azak, Hasan Büyükbudak, Şakir Satır, Ersin Evinç.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.