DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Tersane Komutanlığı’ndan emekli olan 6 arkadaştan MESAİ ARKADAŞLARINA VEDA YEMEĞİ

Gölcük Tersane Komutanlığı’ndan emekli olan 6 arkadaştan  MESAİ ARKADAŞLARINA VEDA YEMEĞİ

Gölcük Tersane Komutanlığı’ndan emekli olan 6 arkadaştan

MESAİ ARKADAŞLARINA VEDA YEMEĞİ

Gölcük Tersane Komutanlığı’ndan emekli olan 6 arkadaş, eski mesai arkadaşlarına emekliliklerinin onuruna, Donanma İş Merkezi Zemin Katında bulunan Sürpriz Cafe’de, yaklaşık 300 kişilik veda yemeği düzenlediler. Oldukça duygusal geçen yemekte, bol bol anılar tazelendi.

SÜRPRİZ CAFE’DE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Geçtiğimiz gün, Türk Harb-iş Sendikası’nda emekli olan 68 işçi için düzenlenen emeklilik töreninde, isimleri yer alan Ahmet Çiftçi, Mehmet Ergün, Sabahattin Canbakış, Ramazan Kuzyaka, Taşkın Ertürk ve Fahri Çolakoğlu, görevlerine devam eden mesai arkadaşlarına bir veda yemeği verdiler. Tersane Komutanlığı’ndan emekli olan 6 arkadaş, eski mesai arkadaşlarına emekliliklerinin onuruna, Donanma İş Merkezi Zemin Katında bulunan Sürpriz Cafe’de, yaklaşık 300 kişilik veda yemeği verdiler.

TERSANE ÇALIŞANLARI BU GÜZEL JEST İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

Oldukça duygusal geçen yemekte, bol bol anılar tazelendi. Emekli olan arkadaşlarını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Tersane çalışanları, Ali Coşar ve Dursun Kaya’nın sahibi olduğu Dünya Yemek Catering’in eşsiz yemekleri ve Sürpriz Cafe’nin kusursuz hizmetiyle, sıra dışı bir akşam geçirdiler. Tersane çalışanları bu güzel jest için, emekli olan arkadaşlarına teşekkür edip bundan sonraki hayatlarına başarılar dileyerek, “Darısı Bizim Başımız” dediler. Emekli olan, Ahmet Çiftçi, Mehmet Ergün, Sabahattin Canbakış, Ramazan Kuzyaka, Taşkın Ertürk ve Fahri Çolakoğlu da, bu davete icabet eden eski mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, başarılar dilediler.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.