DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te ‘Haydi Çocuklar Camiye’ kampanyası beğeni topladı

Gölcük’te ‘Haydi Çocuklar Camiye’ kampanyası beğeni topladı

Gölcük’te ‘Haydi Çocuklar Camiye’ kampanyası beğeni topladı

2018-2019 eğitim-öğretim yılı sömestr tatilinde Milli Eğitim Bakanlığı ve Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından ‘Haydi Çocuklar Camiye’ kampanyası düzenlendi.

Proje kapsamında 47 genç hediyesine kavuştu

Proje, çocuklara ‘sabah namazı 10 puan, öğle namazı 5 puan’ şeklinde puanlama sistemiyle camide cemaatle birlikte namaz kılma alışkanlığını yerleştirmeyi amaçlıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtım yerlerine gönderilen yazıda çocuklara camide cemaatle namaz kılmayı sevdirmek amacıyla “Haydi Çocuklar Camiye Projesi” 2019 yılı için şartnamesi gönderildi. “Namazını camide kıl, puanları topla, ödülünü kap” sloganıyla gerçekleşen “Haydi Çocuklar Camiye” projesinde dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.  “Haydi Çocuklar Camiye” projesi kapsamında Gölcük Ulaşlı Mahallesi’ndeki gençlere Ulaşlı Camii Derneği ve Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ortaklığında hediye takdim edildi. Proje kapsamında 47 genç hediyesine kavuştu. Kocaeli Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Bahadır Aligül ve Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu tarafından Gölcük Gençlik Merkezi’ndeki öğrencilere kitap hediyeleri oldu. Gençlik üzerine çalışmalar devam edeceği vurgulandı. Ulaşlı Gençlik Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin başkanı Ercan Büyükbaş, “Derneğimiz olarak bu projeye de büyük destek sağladık. Çocuklarımızın camide dolu dolu, öğrenerek bir tatil geçirmesi için elimizden geleni yaptık. Bu projeleri gerçekten önemsiyor ve teşvik ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.