DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞACAĞIZ

GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞACAĞIZ

Değirmendere Topçular Mahallesi mevcut Muhtarı Rabia Şentürk,

 Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda yeni dönem adayı Rabia Şentürk, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre’ye muhtarlık dönemindeki çalışmalarından ve seçildiği takdirde diğer yapacakları çalışmalardan bahsetti.

Şentürk, ‘Muhtarlık görevi çok kutsal’

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre’ye yaptığı açıklamada hedeflerinden ve çalışmalarından bahseden Değirmendere Topçular Mahallesi Muhtarı ve yeni dönem Muhtar Adayı Rabia Şentürk, şunları ifade etti: ‘’Topçular Mahallesi Gölcük’ün en güzel mahallelerinden birisi. Böylesine güzel bir mahallede muhtar olmaktan ve çalışma yapmaktan hep mutluluk duydum. Yeni dönemde de Mahalleme güzel hizmetlerde bulunmak için adayım ve yeniden diyorum. Muhtarlık çok kutsal bir görevdir. Ben her zaman bu kutsallığın bilinci ile çalışmalarımı sürdürdüm. Mahallemde çok sevilen Muhtarım. Bu yüzden yeni dönemde de Mahalle sakinlerimden yetki istiyorum’ dedi.

Kendisine destek olanlara teşekkür etti

Şentürk, açıklamalarının devamında, ‘Yapacaklarımız gönül işidir. Oysa yardıma ihtiyacı olanlara, bayramlarda okul zamanı çocuklarımızı giydirerek çare olmak ve de engelli kardeşlerimize destek olmaya yardımcı olurum. SORUNLARA ÇÖZÜM BULMAYA ELİMDEN GELDİĞİ KADAR DESTEK OLURUM. Tabi ki bunda da siz mahalle sakinlerimin  birçok esnafımızın ve de mahallemde iş yapan iş adamlarının  büyük katkısı var, katkılarınız var. Bizim gönlümüzde birçok insanın çakıl taşı var. Bunu saymaya kalksak asla içinden çıkamayız. Bana destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir

Ama; Yol yapacağım, Havuz yapacağım, Barınak yapacağım, Sağlık Ocağı yapacağım, Çocuk Parkı yapacağım, Yürüyüş yolları yapacağım ya da Belediye Binası yapacağım da diyemiyorum. Biliyorum ki kim yapar, kim yapmaz. Sadece bunları yapacak olana birimler arasında ancak köprü olurum diyorum.

Siz mahalle sakinlerimin desteği olduğu sürece de köprü olmaya hazırım. Yine, Yeniden. Yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir’ dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.