DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“İlçenin potansiyellerini en iyi şekilde değerlendireceğiz”

“İlçenin potansiyellerini en iyi şekilde değerlendireceğiz”

 

“İlçenin potansiyellerini en iyi şekilde değerlendireceğiz”

 

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor

 

 

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer ilçenin dört bir yanında seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor. Sezer gündüz Şehitler Mahallesi’nde bayanlar ile bir araya gelirken, akşam da Değirmendere’de ev ziyaretleri gerçekleştirip gönülleri fethetmeye ve projelerini anlatmaya devam ediyor. İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken’de Sezer’e eşlik ediyor.

 

BAYANLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Ev ziyaretlerinde projelerini halkla istişare eden Sezer’e ilgi de çok yüksek. Geçtiğimiz günde öncelikle Şehitler Mahallesinde Hatice Şahin ve Necla Ece ve komşularının konuğu oldu. Seçim süreci üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirirken, bayanlardan Sezer’e tam destek geldi. Sonrasında Sezer rahatsızlık geçiren Piyalepaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz’ı evinde, Hüseyin Barış’ı ise Aile Tıp Hastanesi’nde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

DEĞİRMENDERE’DE EV ZİYARETLERİ

 

Sezer ardından da Değirmendere’ye geçerek ev ziyaretlerine aralıksız devam etti. Değirmendere’nin köklü ailelerinden olan Aksakal ailesine konuk olan Sezer burada Mete Aksakal ve Değirmendere eski Belediye Başkanı rahmetli Faruk Demirer’in torunu İbrahim – İsmail Demirer ile bir araya geldi. Ev ziyaretlerine devam eden Sezer, Şirintaş ve Topaloğlu aileleri ile gece 23:30’da ziyaretlerine son noktayı koyarak günü tamamladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.