DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İmre, ‘Davamız emek ve ekmek davasıdır’

İmre, ‘Davamız emek ve ekmek davasıdır’

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, sendika çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan İmre, ‘İnancımızı, umudumuzu, azmimizi asla yitirmeyeceğiz’ dedi.

Siyasetle işimiz yok, siyasetçilerle işimiz var

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Sendika olarak ‘Yaparsa SAVDES-SEN yapar’ sloganı ile üyelerimizin özlük hakları hakkında yaptığımız yoğun çalışmalarımız devam ediyor. Bunların içinde mali haklarımızın iyileştirilmesi, fiili hizmet zammı hakkımız, orduevi ve sosyal tesislere girebilmemiz, 3600 ek göstergenin verilmesi, savunma ve güvenlik sınıfının verilmesi, görevde yükselmeler, uzmanlık sınavları başlıklarında, çalışmaların en kısa sürede lehimize sonuçlanacağına olan inancım tam. SAVDES-SEN olarak her daim üyelerimizin hukuksal sıkıntılarının yanındayız. Çözüm odaklı olarak çalışmalarımız tam gaz devam ediyor. Davamız emek ve ekmek davasıdır. Siyasetle işimiz yok, siyasetçilerle işimiz var. Bağımsız bir sendika olarak herkese eşit mesafedeyiz. İnancımızı, umudumuzu, azmimizi asla yitirmeyeceğiz. Hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.