DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Katırcıoğlu ve Sezer, Gölcüklü kadınlarla buluştu

Katırcıoğlu ve Sezer, Gölcüklü kadınlarla buluştu

 

Katırcıoğlu ve Sezer, Gölcüklü kadınlarla buluştu

 

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, SKM programları kapsamında Gölcük’e gelen  Vekil Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte ev toplantısına katıldı

 

 

AK Parti Gölcük Belediye Başkan adayı Ali Yıldırım Sezer, yoğun bir SKM programı kapsamında Gölcük’ün dört bir köşesinde gönülleri fethederek çalışmalarını sürdürüyor. Aday Sezer, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte davet gelen evlere misafir olarak hemşerileri ile bir araya geldi.

 

SEZER BAYANLARLA BULUŞTU

 

Bu kapsamda Şirinköy Mahallesinde Filiz Ertürk’e ve de Çiftlik Mahallesi’nde Dilek ve Murat Kaya’nın evlerine konuk olundu. Mahallelilerinde büyük katılım gösterdiği ev ziyaretlerinde samimî ve sıcak sohbet edilirken, Katırcıoğlu ve Sezer seçim süreciyle ilgili bilgi verdi.

 

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

 

Katırcıoğlu yaptığı konuşmada, “Biz AK Parti olarak her zaman halkımızla birlikteyiz, iç içeyiz. Yerel seçim sürecinde de yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Bugün sizlerden gelen davet üzerine evlerinize konuk olduk. 31 Mart seçimleri ülkemizin geleceği için büyük önem arz ediyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk yerel seçimleri olması münasebetiyle 2023 vizyonuna gittiğimiz bu yolda desteğiniz ve oylarımızı arttırmamız gerekiyor. Bu noktada Gölcük için pırıl pırıl bir adayımız var. Desteğinizi bekliyoruz” dedi.

 

DAHA YAŞANABİLİR BİR GÖLCÜK İÇİN EL ELE

 

Ali Yıldırım Sezer de konuşmasında, “Sizlerin istekleri ve arzuları bizim için birincil önem taşıyor. Gönülleri fethetmekte zaten bundan geçiyor. Adaylığımız açıklandığı andan itibaren başladığımız çalışmalarımızda halkımızın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşıyoruz. Talepleri ve öneri alarak seçim beyannamemizi bir yandan hazırlıyoruz. Yeni dönemde ilçemizin sosyal ve kültürel gelişimine önem vereceğiz ve bu noktada projeler üreterek daha yaşanabilir bir kent oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.