DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kavaklı Sahili’nin simgesi Saat Kulesinin geleceği ne olacak?

Kavaklı Sahili’nin simgesi Saat Kulesinin geleceği ne olacak?

Kavaklı Sahili’nin simgesi Saat Kulesinin geleceği ne olacak?

Gölcük Kavaklı Sahili’nin uzun yıllar simgesi konumunda olan Saat Kulesinin geleceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor.  Vatandaşlar Kavaklı Sahili’nde yapılan çalışmalar kapsamına Saat Kulesi’nin de restore edilmesini istiyor.

Vatandaşlar, ‘Saat kulesi restore edilmeli’

Kavaklı Sahili’ni varlığı ile güzelleştiren Saat Kulesi, son yıllarda bakımsızlığı ile dikkat çekiyor. Kavaklı Sahili’nin simgesi konumunda olan Saat Kulesi’ne vatandaşlar bakım yapılmasını istiyor. Gazetemize bu konu hakkında isteklerini ileten vatandaşlar, şunları ifade etti: ‘’Sahilimizde devam eden çalışmalar hızla devam ediyor.  Bizler uzun yıllar sahilimize güzellik katan saat kulesinin yeniden restore edilmesini ve sahilimizde durmasını istiyoruz. İnşallah yetkililer bu konuda hassas davranır ve bu isteğimizi yerine getirir’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.