DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KOMŞUNU TANI, ONU DİNLE VE İYİLİK YAP”

KOMŞUNU TANI, ONU DİNLE VE İYİLİK YAP”

CHP’li Aytuğ Atıcı partinin galibiyet reçetesini verdi

 CHP Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Mersin eski Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ AtıcıKocaeli’ye gelerek 31 Mart seçimlerinde partinin galibiyet için reçetesi olacak olan sandık güvenliği ve sokak örgütlenmesi eğitimlerini anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Mersin eski Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı partinin ilimizde devam eden sandık güvenliği eğitimlerinin İzmit oturumunu gerçekleştirmek üzere ilimize geldi. CHP Kocaeli İl Örgütü binasında düzenlenen eğitime CHP Parti Meclisi üyesi Haydar Akar, CHP İzmit Belediye Başkan adayı Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli İl Yönetimi, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP Parti İçi Eğitim Birimi Sorumlusu Çağlar Akay, CHP İl Eğitim Koordinatörü Özgür Çelik, İl Eğitim Koordinatör Yardımcısı Dilşad Hasret Haczeyni, 31 Mart seçimlerinde Yenişehir, Şirintepe, Erenler Mahallesi’nde sandık görevlisi olarak görev yapacak olan partililer ve mahalle temsilcileri katıldı.

SOKAK ÖRGÜTLENMESİ ANAHTARIMIZ

Eğitim öncesinde katılımcılara hitap eden CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, parti içi eğitime verdikleri öneme değindi. Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Mersin eski Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı’nın olağanüstü bir çaba ile Türkiye genelinde çalışmalarını yürüttüğünü söyleyen Sarıbay, “Bu dönemde de eğitim çalışmaları kapsamında ilimize geldiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Parti İçi Eğitim biriminin ilimizde yürüttüğü çalışmalar 31 Mart seçimleri ve bundan sonraki seçimler için oldukça önemli. Özellikle yeni sokak örgütlenmesi modeli bizler için seçim galibiyetinde anahtar olacaktır. Tüm sandık görevlilerimize, mahalle temsilcilerimize, eğitmenlerimize ve partililerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SAHADA KAZANDIKLARIMIZI SANDIKTA VE MASADA KAYBETMEYECEĞİZ

Sarıbay’ın ardından konuşan Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Mersin eski Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ise, Kocaeli’de bir kez daha bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Sandık güvenliği ve sokak örgütlenmesi eğitimleri için ilimize geldiğini belirten Atıcı, “Bu eğitimlerin ardından Kocaeli’deki eğitmenlerimiz ile bir araya gelerek buradaki çalışmaların üzerine neler katabiliriz kısmını tartışacağız” dedi. Atıcı “Sahada tek tek kazandığımız oyları sandıkta ve masada kaybetmemek için buradayız. Sahada da oy kazanmak için buradayız. Parti okulu akademik bir yapıdır ve CHP’nin çıkarlarına hizmet eden bir kurumdur. Şikayet etmez, şikayetleri dinler, çözüm üretir” diye konuştu.

AKP’NİN HAMLESİNDEN ANLADIK Kİ DOĞRU YOLDAYIZ

Yeni sokak örgütlenmesi modeli hakkında bilgilendirmede bulunan Atıcı açıklamasına şu şekilde devam etti; “Daha önce uyguladığımız sandık örgütlenmesimodelini bizler partililerimize anlatana kadar AKP bu modelin kendileri için tehlike arz ettiğini gördü. Yaptıkları küçücük bir değişiklik ile bütün sandıkları darma duman ettiler. Yani her seçim aynı sandıkta oy kullanan 400 kişiye biz ulaşmışken bir dahaki seçimlerde bu 400 kişiyi başka sandıklara dağıtarak örgütlenmemizi bozdular. AKP’nin bu hamlesinden anladık ki doğru yoldayız. Bu modeli derhal sokağa indirgeyerek yeni Sokak Örgütlenmesi modelini oluşturduk.

KOMŞUNU TANI, ONU DİNLE VE İYİLİK YAP

Her mahallede 400’er kişilik öbekler oluşturarak bu öbeklere sorumlular atayacağız. Yani her mahallede tek bir mahalle temsilcisi olması yerine öbeklerimizin temsilcileri olacak. Seçmenlere ulaşmak için birden fazla temsilcimiz olacak. Projemizin adı ‘Komşunu tanı, Onu Dinle ve İyilik Yap’ tır. Bu sloganla yola çıkarak çalışmalarımızı yürüteceğiz. 400 öbekte 120 hane varsa bunların hepsine ulaşacağız. Onların dertlerini dinleyecek, çözüm üreteceğiz, iyilik yapacağız. Çocuğu hastaysa doktor bulacağız, İngilizceden sınıfta kaldıysa ona ders verdireceğiz. Kimse kimsenin hatırına oy vermez. Ancak yapılan iyilikler unutulmaz. Bizler sosyal demokratız. Sosyal demokratın gerekliliğini projelendirmiş bir şekilde organize, sistemli, sonuç alabilir bir çalışma yapacağız.” Konuşmaların ardından Aytuğ Atıcı, sandık güvenliği ve sokak örgütlenmesi modellerinin yer aldığı eğitim oturumunu gerçekleştirdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.