DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KÖY MÜZESİNDE MUHTARLAR BULUŞMASI

KÖY MÜZESİNDE MUHTARLAR BULUŞMASI

KÖY MÜZESİNDE MUHTARLAR BULUŞMASI

 İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde İzmit’teki muhtarlar Sepetçi’deki Kocaeli’nin ilk ve tek köy müzesinde bir araya geldiler.

Muhtarların büyük ilgi gösterdiği buluşmaya Başkan Doğan’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın, AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, belediye meclis üyeleri, AK Parti il ve ilçe yöneticileri katıldı. Doğan’ın veda toplantısı kapsamında gerçekleşen buluşmada duygu dolu anlar yaşandı.

 Marka Bir Belediye Olduk

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan etkinlikte yaptığı konuşmada “İzmit Belediyesi marka olmasının yanı sıra arşivinin modernizasyonundan tutun da kendi ürettiği projelere kadar herkesin gurur duyacağı bir noktada. Ben şanslı bir dönem geçirdim. Böyle güzel bir muhtar ekibiyle çalıştım. Sahada kabul gören bir İzmit Belediyesi varsa bunun en önemli mimarı sizlersiniz. Bizler Büyükşehir Belediyesi ile çalışmalarımızı hep uyum içerisinde yaptık. Muhtarlarımız sıradan değil özellikli insanlardır.

 Yeni Bir AK Parti Sayfası Açılacak

Biz hizmet etme onurunu 10 yıl boyunca yaşadık. Şimdi yeni bir heyecan yeni bir bakış açısı olması düşüncesiyle sizlerin de desteğiyle yerimizi Sibel Hanıma teslim edeceğiz. Onunla olan ilişkiler çok daha üst düzeyde devam edecek ve bizden de güzel işler yapacak. Tahir Hocamız, siyasette yeni bir nefes olacaktır. Makam mevkiler hizmet etme aracıdır. Büyükşehir Belediyesinde Tahir Hocamız, İzmit’te Mimar Sibel Hanım, yeni bir AK Parti belediyecilik sayfası açacaklar. Biz de onların destekçisi olacağız. Sizlerle birlikte çok güzel bir süreç yaşadık. Her birinize minnettarım. Hakkınızı helal edin. Her zaman kardeşiniz olarak yanınızdayım” dedi.

 İzmit’e Güveniyorum

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül de “bizim davamız hizmet davası. Hiç bir vatandaşımızı ayırmayacağız. İzmit’imizin her bir karesini dolaşacağız. İzmit her zaman Kocaeli’nin kalbidir. Her vatandaşımızın gıptayla bakacağı bir İzmit için yola çıkıyoruz. İzmit’i gelecek vizonuna taşımak hepimizin sorumluluğudur. Biz herkesin başkanı olacağız ve hiç kimseyi ayırmayacağız. Sizlerin görüşü olmadan hiçbir şeyi hayata geçirmeyeceğiz. Bayrağı aldığımız yerden daha da yukarılara taşıyacağız. Şehrimizi için yapılacak çalışmalara hep birlikte karar vereceğiz. Ben İzmit’e güveniyorum. İzmit’e olan vefa, hizmet borcumu ödemek için yola çıkıyorum. Hizmette yarışmayı arzu ediyorum. İzmit’i güneş gibi ısıtıp kucaklayacağız” şeklinde konuştu.

 Gerekeni Yapacağız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın da yaptığı konuşmada “donanım açısından baktığımızda İzmit Belediye Başkan adayımız ve Büyükşehir olarak bizler, bu işin nasıl yapılması gerektiğini, nasıl doğru yapılacağının eğitimini almış insanlarız. Burada gerekeni yapacağız” dedi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney de, “bizler her daim muhatlarımızın yanında olan siyasi partinin temsilcileriyiz. 31 Mart seçimleri için çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyoruz. Tüm adaylarımızla sahalardayız, güzel karşılıklar buluyoruz” ifadelerini kullandı.

 Göz Yaşlarına Hakim Olamadı

Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, “bizler çok güzel bir aile olduk. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan 10 yıl boyunca hem hizmet anlamında hem muhtarlarla ilgili yaptığı çalışmalarla çok farklı bir belediye başkanı profili çizdi. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 Başkanımız Sözünü Tuttu

Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe de “İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ve Muhtarlar Derneği Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizlere çok emekleri oldu. Bizler sizlerden razıyız” derken Akçakoca Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin de “2009 yılında başkanımız seçildiğinde, muhtarların hepsini topladı ve mahallemizdeki eksiklerimizi sordu. Tarihi gün yüzüne çıkaracağına dair bana söz verdi. Başkanımız sözünü yerine getirdi. Başkanımıza mahallemiz adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.