DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Mehmet Köse’den Emekli Evi’ne ziyaret

Mehmet Köse’den Emekli Evi’ne ziyaret

Mehmet Köse’den Emekli Evi’ne ziyaret

Kasım 2018 tarihinden itibaren Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisi Emekli Evi olarak hizmet vermeye başlayan Emekli Evini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Daire Başkanlığına bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Köse, Yaşlı Hizmetleri Birim Sorumlusu Ayşegül Özkar Yıldırım ve sorumlu Tarık Yavuz Uzuner birlikte ziyaret etti.

Heyeti Emekli Evi’nde, Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisi Başkanı Recep Akel, yönetim kurulu üyesi İlhan Akbulut ve üye İsmail Dinçer karşıladı.

 Engelli ve yaşlı vatandaşlar için önemli proje üzerinde çalışılıyor

Geçtiğimiz sabah saat 10.00′ da gerçekleşen  ziyarette; bölgede yaşayan engelli ve yaşlılara yönelik “Hayatın İçinde” projesi hakkında tanıtım ve bilgi verildi. Gölcükteki ilk ziyaretlerini Emekli Evi’ne gerçekleştirdiklerini dile getiren heyet  engelli ve yaşlı vatandaşlar için çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerle, her an yaşamın içinde olmalarını sağlayacak bir proje üzerinde çalıştıklarını ve ilk anda belirlenen beş ilçeden biri olan Gölcük’ e gelerek  çeşitli kurum ve birimlere ziyaretlerle hem kendilerini tanıttıklarını ve hem de birlikte ortak ne tür çalışmalarda bulunabileceği üzerine görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Heyet, daha sonra birlikte Gölcük Belediyesi Hobi bahçesine geçerek emeklilerin hobi bahçesindeki yaşamı ve ortamı hakkında bilgi alıp, kaynak amaçlı fotoğraf çekti. İki saatlik görüşmeden sonra heyet Emekli Evi’nden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.