DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Muhtar Adayı Selma Ufuk ziyaretlerine devam ediyor

Muhtar Adayı Selma Ufuk ziyaretlerine devam ediyor

Muhtar Adayı Selma Ufuk ziyaretlerine devam ediyor

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu ilan eden Emekli Öğretmen Selma Ufuk, geçtiğimiz gün Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Kocaman’ı ziyaret etti

Değirmendere Atatürk Mahallesi’ne Muhtar Adayı olduğunu ilan eden Emekli Öğretmen Selma Ufuk STK ve esnaf ziyaretlerine son sürat devam ediyor. Geçtiğimiz gün azası Ahmet Sarımehmetoğlu ile birlikte Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ı makamında ziyaret eden Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Selma Ufuk, “Ziyaretlerimize azalarım ile birlikte devam etmekteyim. Ziyaret talebimizi kabul eden ve güzel dilek ve temennilerinizden dolayı Necmi Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Kocaman ziyaretlerinden ötürü Muhtar Adayı Selma Ufuk ve azası Ahmet Sarımehmetoğlu’na teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.