DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN” PROJESİNE TAM DESTEK

“ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN” PROJESİNE TAM DESTEK

Değirmendere Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi öğrencilerinden

“ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN” PROJESİNE TAM DESTEK

Değirmendere Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi öğrencileri, İçişleri Bakanlığı’nın başlatmış olduğu  trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırılması amacı ile “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” projesine tam destek verdi.

Değirmendere Dörtyol ve Çınarlık Meydanı’nda eylem yaptılar

İçişleri Bakanlığı’nın başlatmış “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” projesine destek vermek amacıyla Değirmendere Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi öğrencileri dün 12:00 ile 13:30 arasında Değirmendere Dörtyol ve Çınarlık Meydanı’nda eylem yaptılar. Yapılan çalışma ile 2019 yılı Yaya Öncelikli Trafik yılı ilan edilişini, kampanya ve tanıtımlarla kamuoyuna duyurdular.

Öğrenciler pankartlarla ve el broşürleriyle sürücülere ve vatandaşlara bilgi verdiler

Değirmendere Dörtyol ve Çınarlık Meydanı’nda gerçekleştirdikleri eylemler ile dikkat çeken Değirmendere Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi yetkilileri yaptıkları açıklamada, “İçişleri Bakanlığı’nın başlatmış “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” projesine destek vermek amacıyla Değirmendere Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi olarak tam destek verdik. Okul öğrencileri ile birlikte Değirmendere Dörtyol Kavşağında bulunan yaya geçidinde arabaların yol vermesini bekleyip el broşürlerimizi verdik. Öğrenciler pankartlarla ve el broşürleriyle sürücülere ve vatandaşlara bilgi verdiler. Daha sonra Çınarlık Meydanında vatandaşlara bilgi verilerek bölgede yine farkındalık çalışmalarımıza devam ettik” dediler.

Öğrencileri araç sürücüleri ve yayalar tebrik etti

Emniyet mensuplarının da desteğini alarak  daha verimli bir şekilde farkındalık eylemine imza attıklarını ifade eden Değirmendere Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi yetkilileri, “ Gerçekleştirdiğimiz eylemde öğrencilerimizi araç sürücüleri ve yayalar tebrik ederek duyarlılıkların devam etmesini istediler. 2018-2019 eğitim öğretim yılında Değirmendere Hacı Halit Erkut Anadolu Lisesi olarak 11/B sınıfı olarak planlanmış toplum hizmetleri arasında bulunan “Trafik kurallarına farkındalık” çalışmasının da içeriğinde bulunan bu çalışma daha anlamlı hale geldi.  Öğrencilerimiz hem öğrendiği hem de sosyal projeye destek vermenin haklı gururunu yaşadılar. Okul idaresi ve 11-B sınıfı sorumlu öğretmenleri Özlem Özkan’ı duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.