DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Resim Bölümü Kursiyerleri Ressam Devrim’le başarılı işlere imza atıyor 8 MART HEYECANI

Resim Bölümü Kursiyerleri Ressam Devrim’le başarılı işlere imza atıyor  8 MART HEYECANI

Resim Bölümü Kursiyerleri Ressam Devrim’le başarılı işlere imza atıyor

8 MART HEYECANI

Gölcük Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Resim Bölümü kursiyerleri Ressam Banu Devrim Eğitmenliğinde son derece başarılı işlere imza atıyor.

Bu seneki serginin adı Zümrüd-ü Anka

Şimdilerde Atölye’nin en büyük heyecanı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Sergisi.  Kurs Eğitmeni Devrim, uluslararası başarılara sahip ünlü bir Ressam. 8 senedir Gölcük Belediyesi’nde resim dersleri vererek, ilçemizde resim sanatını aşılıyor. Birbirinden özel sergiler hazırlamış kursiyerleri ile her sene 8 Mart’a özel konulu sergiler yapıyorlar. Bu seneki serginin adı Zümrüd-ü Anka. Yani küllerinden yeniden doğan kadınlar, ilham vermiş sergiye bu sene atölyeye.

Devrim, ‘Her kursiyer kendi benliğine bir yolculuk yaptı ve sizlere bu güzellikleri sundu’

Ressam Banu Devrim, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel gerçekleştirecekleri sergi ve çalışmaları hakkında şunları söyledi: ‘Her sene kursiyerlerim ile en iyiye ve güzele koşuyoruz. Kursiyerler aldıkları eğitim ile her sene daha da başarılı işlere imza atıyorlar. Yıllarca yaptığım işler, onların başarılı sergileri kadar mutlu etmedi beni. Bizler bir kurs olarak dışında, müthiş bir sanat atölyesi oluşturduk. Tüm arkadaşlar büyük bir özenle çalıştılar. Bu sene konumuz Zümrüd-ü Anka. Küllerinden doğduğuna inanılan efsane kuş ilham oldu bize. Her kursiyer kendi benliğine bir yolculuk yaptı ve sizlere bu güzellikleri sundu. 31 kadar özel ve yetenekli insan bize görsel bir şölen sunacaklar. Herkesi sergimize davet ediyoruz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.