DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ŞENER’E YOĞUN İLGİ

ŞENER’E YOĞUN İLGİ

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Bir süre önce kongresini yapıp yeni yönetimini belirleyen Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube Başkanlığı’nda geçtiğimiz gün dernek lokalinde kanser konusunda bilinçlendirme semineri verildi. Bu seminere Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener de azaları ile birlikte katılım sağladı.

Şener, ADD’yi yalnız bırakmadı

İlçemizin sevilen derneklerinden Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şube Başkanlığı dernek faaliyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz gün “Kanser Haftası” sebebi ile dernek lokalinde KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Filiz Adanur’un Kadın Sağlığı ile ilgili bilinçlendirme semineri verildi. Bu bilinçlendirme seminerine katılım oldukça yoğun olurken, Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener ve azaları da katılım sağladı.

Şener, ‘Böylesine önemli seminere katılmaktan mutluluk duyduk’

Gerçekleştirilen seminer sonrasında açıklama yapan Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, “Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesi Kadın Çalışma Komisyonu tarafından ‘Kanser Haftası’ sebebi ile düzenlenen KETEM Sorumlu Hekimi Dr. Filiz Adanur’un Kadın Sağlığı konusundaki bilgilendirme demecine Azalarım Zeliha Özlem Aktemur ve Sema Okka Ulubir ile katılım sağladık” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.