DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Sezer, “Her bir bölgeye eşit hizmet götüreceğiz”

Sezer, “Her bir bölgeye eşit hizmet götüreceğiz”

 

Sezer, “Her bir bölgeye eşit hizmet götüreceğiz”

 

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı Adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ile birlikte Yazlık’ta bayanlarla bir araya geldi. Sezer, “Gölcük’ün her bir yanına eşit hizmet götüreceğiz” dedi

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında Gölcük’teydi. Çakır, Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Yazlık Mahallesi’nde kadın kollarının programında ev ziyareti gerçekleştiren Çakır ve Sezer, büyük bir ilgiyle karşılaştı.

 

Sizler bizim için değerlisiniz

 

Ziyaretlerde konuşan Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, “Bizim amacımız Gölcük’ün her bir noktasına ayırt etmeden hizmet üretmek. Seçim çalışmalarımızda yaptığımız nokta ziyaretlerinde halkımızla buluşarak eksikleri, sorunları not alıyor, çözüm yolları üzerine gerekli girişimleri yapıyoruz. Burada sizleri de dinlemek için geldik. Öncelikle yoğun ilgi ve destek için çok teşekkür ederim. Her mahalleye, mahalle konakları projesini devam ettirip, kadınlarımızın sosyal hayatın içinde yer almasını sağlayacağız” dedi.

 

“Sizlerin desteğini bekliyoruz”

 

Milletvekili Sami Çakır ise yaptığı konuşmada, “Ülkemizin geleceğinin belirleneceği çok önemli bir seçim arifesindeyiz. 31 Mart bizler için normal bir yerel seçim değildir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk yerel seçimidir. Bu noktada bir güven ortamının oluşması çok önemlidir. 31 Mart akşamı tüm Türkiye’de olduğu gibi Gölcük’te de dünyaya güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacağız. Sizlerin desteğini bekliyoruz. Yıldırım Sezer kardeşime de sahip çıkın” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.