DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

SP’nin Belediye Başkan adayı Nihat Yıldız, RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

SP’nin Belediye Başkan adayı Nihat Yıldız,  RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

SP’nin Belediye Başkan adayı Nihat Yıldız,

RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Yaklaşık 2 hafta önce Gölcük Belediye Başkan adaylığı SP Genel Merkez tarafından açıklanan Nihat Yıldız, bugün resmen Belediye Başkanlığı’na başvurusunu gerçekleştirdi. Saadet Partililer Belediye Başkan adaylarını yalnız bırakmadı.

Bugün Başvuru dilekçesini  İlçe seçim Kurulu Başkanı’na teslim eden Nihat Yıldız’a Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Fatma Bay, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Celal Şimşek ve partililer de eşlik etti.

Yıldız, ‘Biliyorsunuz ki ittifaklar demokrasinin gereğidir’ 

Başvurusunun ardından adaylığı konusunda açıklamalarda bulunan Nihat Yıldız,  “Şu ana kadar Gölcük Belediye Başkan Aday Adayıydık, bugün itibariyle dilekçemizi verdik, müracaatımızı gerçekleştirdik ve onayımızı aldık. Artık Gölcük Halkının Belediye Başkan adayıyım. Biliyorsunuz ki ittifaklar demokrasinin gereğidir. Seçimlerde ittifaklar yapılır, görüşmeler yapılır, hiçbir ittifak diğer bir ittifaka hakaret etmez ve ona karşı bir saygısızlık yapamaz. Siyasi partilerin yapıkları saygısızlıkların da yeri adalettir, adalette gerekeni yapar. Biz Saadet Partisi olarak bugün Gölcük’te olduğu gibi tüm Türkiye’de kendi adaylarımızla kendi meclis üyelerimizle Türkiye’de sadece kendi adına seçime giren tek partiyiz, diğer partiler ittifak olarak seçime giriyorlar bu yüzden de Saadet Partisi tüm Türkiye’de tek ittifaksız kendi ekiplerimizle seçime giriyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı.

Türk bayrağı rozetini taktı

Saadet Parti İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, belediye başkan adayı Nihat Yıldız’ın Saadet Partisi rozetini çıkardı ve Türk bayrağı rozetini taktı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.