DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, DERNEK FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü,  DERNEK FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü,

DERNEK FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, dernek faaliyetlerini Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Başkan Tülü, “Dernek çalışmalarımız yoğun bir tempoyla üyelerimize iyi bir hizmet vermek için devam edeceğiz”

Başkan Tülü yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Mart ayında üyelerimizi Uludağ’a götüreceğiz. İlerleyen zamanlarda üyelerimizi Kıbrıs’a göndermeyi planlıyoruz. Yine üyelerimiz için Didim’de bir otelle anlaştık. Eylül sonunda tatil yapmaları için 80 odaya rezervasyon yaptırdık. Her zaman üyelerimizin sosyal aktivitelere katılım sağlamaları, daha ucuz ve daha ekonomik fiyatlarla tatil yapmalarını sağlıyoruz. Sağlık konferanslarımız devam edecektir. Bir aksilik olmadığı sürece her yıl Ekim – Haziran ayları arasında bu sağlık konferansları düzenliyoruz. Seçimler kapsamında derneğimizi ziyaret eden Belediye Başkan Adaylarını ağırlıyoruz. Hasta olan üyelerimizi hastanede veya evlerinde ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz. Dernek çalışmalarımız yoğun bir tempoyla üyelerimize iyi bir hizmet vermek için devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.