DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TÜRKİYE 3.SÜ OLDULAR

TÜRKİYE 3.SÜ OLDULAR

Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü’nden büyük başarı

Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası’nın 3.sü olan bu takım çok iyi mücadele ettiği Eskişehir ilinde yapılan Türkiye İşitme Engelliler Masa Tenisi Şampiyonası’nda yarı finalde Isparta İşitme Engelliler’e yenilerek finale çıkamadı ve 3.lük maçında Zonguldak Ereğli takımını yenerek Türkiye 3.sü oldu.

Finale çıkamadılar ama Zonguldak Ereğli takımını yenerek Türkiye 3.sü oldular

Eskişehir’de geçtiğimiz gün Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası gerçekleştirildi. Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü gerçekleşen şampiyonada büyük bir mücadele verdi ama yarı finalde Isparta İşitme Engelliler Spor Kulübü’ne yenilerek finale çıkma şansını kaybetti ve 3.lük maçında Zonguldak Ereğli takımını yenerek Türkiye 3.sü oldular.

Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü yetkilileri, “Mutluyuz ve gururluyuz”

Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü yetkilileri konu ile ilgili yaptıkları açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Şampiyonada Isparta İşitme Engelliler Spor Kulübü’ne yenilerek finale çıkamadık ama Zonguldak Ereğli Takımını yenerek Türkiye 3.sü olduk. Bu başarı neticesinde mutluyuz ve gururluyuz. Yapılan şampiyonaya sponsor olarak destek olan Sayın Hanedan Kuyumculuk&Saat sahibi ahimiz İbrahim Tuzcu & Yılmaz Olhan’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İsim: Nihan ATAK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.