DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Aday Nadide Dilek Çağıltay GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Aday Nadide Dilek Çağıltay  GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Aday Nadide Dilek Çağıltay

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan adayları kadar mahalle Muhtar Adayları da seçim çalışmalarını aralıksız devam ediyor. Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan  Nadide Dilek Çağıltay gazetemizi ziyaret ederek muhtar olması halinde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında bilgi verdi.

Projeleri hakkında bilgi verdi

Mahallemizi ortak akılla yönetmek için aday oldum diyen  Yunus Emre Mahallesi Muhtar Aday Nadide Dilek Çağıltay gazetemizi ziyaret ederek muhtar seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgiler verdi. Çağıltay yaptığı açıklamada, “Mahalleme hizmet için yola çıkarken bu teklif ise çevrem ve mahallemizin istekleri üzerine yola çıktım. Mahallemizin bütün sorunlarını çok iyi bilen biri olarak bir ekip kurdum. Bu ekiplerimiz tüm mahallemizdeki sorunlarını belirleyerek ve bunları proje haline getirdik. Bu çalışmalarımız halen devam ediyor. Bu ekibimizle her hafta bir araya gelerek mahallemiz için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Şunu da belirtmek isterim, muhtar seçildikten sonra bu ekibimiz aynı şekilde çalışmalarına devam edecektir.” dedi.

Nadide Dilek Çağıltay kimdir?

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan  Nadide Dilek Çağıltay  kendini tanıttı “1968 Gölcük doğumluyum. İlkokul, ortaokul ve liseyi öğrenimimi Gölcük’te tamamladım. 10 yıl özel sektörde Grafiker olarak çalıştım. Eşimin tayın nedeni ile 8 yıl Çanakkale’de  kaldım. Çanakkale sürecimde orada bulunan okulda okul aile birliği başkanlığı yaptım. Hatta 1999 depreminde Gölcük için yaptığım yardım projesi ile okul müdürümüz ile birlikte Gölcük’teki çadır kentleri ziyaret ederek gerekli yardımları yaptım. Evli 2 çocuk annesiyim ve 13 yıldır Yunus Emre Mahallesinde ikamet ediyorum” dedi.

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay ‘ın Azaları

Hamide Güleç, Rüya İmre, Cafer Üstüner, Özgür Bilgin, Cevat Atılgan, Yılmaz Karabulut, Bilal Salman, Adil Gilit

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.