DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay’dan ESNAF VE KAHVE ZİYARETLERİ

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay’dan  ESNAF VE KAHVE ZİYARETLERİ

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay’dan

ESNAF VE KAHVE ZİYARETLERİ

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, esnaf ve kahve ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Muhtar adayı Nadide Dilek Çağıltay, mahallesinde çokça seviliyor

Tüm Türkiye genelinde ve ilçemizde gerçekleşecek olan 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde muhtar adayları da çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyor. Mahallesinde çokça sevilen Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, geçtiğimiz gün mahallesindeki esnaf ve kahve ziyaretlerini gerçekleştirdi. Esnaf ve kahve ziyaretlerinde vatandaşlar ile bol bol sohbet eden Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, mahallesindeki sorunları muhtar olması ile birlikte çözüme kavuşturacağını dile getirdi.

Çağıltay, “Esnaf ve kahve ziyaretlerimizde olumlu tepkiler alıyoruz”

Ziyaretler sırasında konuşma yapan Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, “Mahallemizde bulunan esnaf ve kahve ziyaretlerimizde olumlu tepkiler alıyoruz ve beni çok mutlu ediyor. Esnaf ve kahve ziyaretlerinde sıcak ve samimi bir hava içerisinde vatandaşlar ile sohbet ediyoruz. Kendilerine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.