DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

ADD’ye yoğun ziyaretler

ADD’ye yoğun ziyaretler

ADD’ye yoğun ziyaretler

İlçemizin en etkin derneklerinden birisi olan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gölcük Şubesi ziyaretçilerine ev sahipliği yapıyor.

Etkinliklerde ortak hareket etme kararı aldılar

Bir süre önce yapılan genel kurulda yeni yönetimini belirleyen ADD Gölcük Şubesi kamu kurum ve kuruluşları ile dernekleri ziyaret etmişti. ADD Gölcük Şubesi yönetimi şimdi de iadeyi ziyaretlere gelen misafirlerini ağırlıyor. ADD Gölcük Şubesi Gölcük Şube Başkanı Cemil Özbaş ve yönetimi ilk olarak ilçemizin en güçlü derneği olan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve yönetim kurulu üyelerini misafir etti. TEMAD yönetim kurulu üyelerinin ADD üyesi olduğu biliniyordu, ancak yoğunluk nedeniyle üye olma fırsatı bulamayan TEMAD Başkanı Bekir Tülü de ziyaret esnasında üyelik formunu doldurarak ADD’ye üye oldu. İki dernek yöneticileri yaklaşan yerel seçimler konusunda sohbet ettiler ve şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da yapılacak etkinliklerde ortak hareket etme kararı aldılar.

İşeri destek istedi

TEMAD yönetimini uğurlayan ADD yönetiminin ikinci misafirleri Millet İttifakı Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri ve ekibi oldu. İsmet İşeri de projelerini anlatarak ADD yönetiminden destek beklediğini dile getirdi.

Ziyaretlerini sürdürdüler

ADD yönetimi aynı gün eski Gölcük Kaymakamı ve Kocaeli Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir’i konuk ederek kendisiyle bir süre sohbet etti. Daha sonra Değirmendere Merkez Mahallesi Muhtarı ve yeni dönem muhtar adayı Doğan Güneş, ADD’yi ziyaret edenler arasında yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.