DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, 5 yıllık seçim beyannamesini açıkladı MUHTEŞEM KATILIM

AK Parti Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, 5 yıllık seçim beyannamesini açıkladı  MUHTEŞEM KATILIM

AK Parti Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, 5 yıllık seçim beyannamesini açıkladı

MUHTEŞEM KATILIM

Cumhur İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer 31 Mart Yerel Seçimleri Seçim Beyannamesi’ni ve Aday Tanıtım Programını dün Belediye Kongre Sarayı’nda yoğun katılımla gerçekleştirdi. Kongre Sarayı’nda gerçekleşen programda Sezer, 5 yıllık seçim beyannamelerini açıkladı.

Yoğun katılım sağlandı

Gerçekleşen Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Programına AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy,  AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, Eşi Türkan Sezer, AK Parti Eski İlçe Başkanları, Cumhur İttifakının Belediye Meclis Üyesi adayları, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu,  MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar,  Partililer ve çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Sezer yoğun sloganlar ve destekle salona girdi

Programın coşkusu salon dışına da taşarken, Sezer yoğun teveccüh ile salona girdi.  Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer salondaki partilileri ve katılan herkesi selamladı.  Akabinde programa 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Seymen, ‘Zafer inananların olacak’

Açılış konuşmasını AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptı. Başkan Seymen, yaptığı konuşmasında şunları söyledi: ‘’Bugün bu muhteşem kalabalıkta gördük ki biz bu seçimi kazandık. Değerli Adayımız Ali Yıldırım Sezer’i biliyorsunuz ki Sayın Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan açıklamıştı. Yıldırım Başkanın adaylığı açıklandığı günden beri bizler çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Bizler bugün seçim beyannamesi programımızı yapıyoruz. Bizler bugün bir kez daha gördük ki AK Parti’nin kadrolarının ne kadar güçlü olduğunu, zafere ne kadar inandığımızı gördük. Bu davanın neferlerini yürekten kutluyorum. Bugün burada Gölcük’ün 5 yılına katkı koyacak seçim beyannamemizi ve adaylarımızı tanıtıyoruz. AK Parti’nin genç ve güçlü kadroları var. Bizler çok güçlü kadro ile halkımızın karşısına çıkıyoruz. 31 Mart seçim zaferimizden sonra Gölcük’te hizmetlerine inancım sonsuzdur. Allah hepsinin yardımcısı olsun. 1994 yılında liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediye Başkanlığını alarak başladığı gönül belediyeciliğini şimdi bizler taşıyoruz. Bizler halkımıza hizmeti düşünürken, Türkiye’nin eski günlerine dönmesini isteyenler ülkemizi bölmenin peşindeler. Eğer seçimlerden yüksek oylarla çıkarsak, 2023 hedefimize daha kolay ulaşacağız. Türkiye’nin şahlanışını kimse engelleyemeyecek. Bizler omuzlarımızdaki yükün farkındayız. Fakat bizim öyle büyük hedeflerimiz var ki, bizler bu zorluğun üstesinden geliriz. Zafer yolunda durmak yok, yola devam ‘ dedi.

Ellibeş, ‘Bana haklarınızı helal edin’

Başka Seymen’in konuşmasının ardından söz alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘Bugün burada 31 Mart seçimleri hakkında gereken mesajı verdiniz. Sizler AK Parti belediyeciliğinin, gönül belediyeciliğinin Gölcük’te aynı şekilde dalgalandıracağınıza şüphem yok. Seçim çalışarak kazanır. İttifak ortağımızla birlikte sahada olacağız. İnsanlara zaferin önemini anlatacağız. İnşallah 31 Mart akşamı zaferi hep birlikte kutlayacağız. Allah razı olsun görevim boyunca siz teşkilatımın desteğini her zaman gördüm. Artık görev değişim zamanı geldi. İnşallah 31 Mart akşamı Ali Yıldırım Sezer kardeşime görevi hep birlikte teslim edeceğiz. Ali Yıldırım Sezer çok dürüst, temiz insandır. Kendisinin bu bayrağı daha da yukarılara taşıyacağına inancım tamdır. Bu hedef yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Son olarak haklarınızı helal etmenizi istiyor, Ali Yıldırım Sezer kardeşime sonsuz başarılar diliyorum ‘ şeklinde konuştu.

Büyükakın, ‘Oylarımızı artırmak için daha çok çalışacağız’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, ‘Allah siz yol arkadaşlarımızdan razı olsun, sizler her zaman böyle yanımızda olduğunuz sürece biz Ali Yıldırım Sezer kardeşimizle çok çalışmaya söz veriyoruz. Az sonra Ali Yıldırım Sezer kardeşim projeleri açıklayacak. Açıklanan projeler AK Parti’nin vaatleri içerisindedir ve AK Parti sözünü tutar. Biliyorsunuz 2004 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımızı İbrahim Karaosmanoğlu İzmit Belediye Başkanı olarak seçilmişti. Kendisi sonraki seçimde Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildi.  Biliyorsunuz ki İzmit Belediyesi’nde çalışan işçilere paraları ödenmiyordu. İbrahim Başkan ile birlikte Vizyon değdi Büyükşehir Belediyesine. Sayın Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan vizyonuyla tüm belediyelere belediyeciliğin nasıl olduğunu gösterdi. Eskiden hükümetlerin yapamadığı projeleri Büyükşehir yaptı. İl sınırında Büyükşehir Belediyesi modeli Amiral Kaptanı oldu. İlçe Belediyeleri ile Büyükşehir Belediyeleri kaynaşarak projeleri tamamladı. İnşallah önümüzdeki süreçte Gölcük’te de birlikte çalışarak beklenen projeleri hayata geçireceğiz. Bu seçimler sanki 1 oyla kazanacağız diye çalışmamız gerekiyor. Bizler çok çalışmak zorundayız. 1 oy almak için çok çalışacağız, bu şuurla çalışacağınıza bütün yüreğimle inanıyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Katırcıoğlu, ‘Kocaeli ve Gölcük 31 Mart akşamı görevini yerine getirecek’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, programda yaptığı konuşmada, ‘Tek gurur duyacağımız şey davamız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan. Gölcük Donanmasıyla, Tersanesiyle İstanbul Boğazını aratmayan körfeziyle kendine özgü güzelliğiyle, Ulaşlı’sıyla Değirmendere’siyle suyuyla hatırşinas hoşgörülü değerli Gölcüklü hemşehrilerim hepinizi saygıyla selamlıyorum. Aramızda Cumhur İttifakının değerli üyeleri var, onlara da hoşgeldiniz diyorum. Seçim Beyannamesi tanıtımını birazdan Ali Yıldırım Sezer kardeşimiz yapacak. 3 Dönem Gölcük’e hizmette bulunan Mehmet abimize teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Bugüne kadar teşkilatlarımıza emek vermiş tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. AK Parti Belediyeciliği hep takdir-i şayan övgü dolu. Belediyecilik AK Parti’ye yakışıyor. Bizler her zaman hizmet siyasetine kendimizi adamışızdır. Bu Gölcük’te de böyle. Bunu gören halkımızda her dönem bizi bu makamlara taşımıştır. Bizlerde halkımızın bu teveccühüne karşı gece gündüz çalışarak hizmetlerde bulunduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi ‘40 yıldır tanıdığım Kocaeli’nin 31 Mart akşamı görevini yerine getirmesini istiyorum’ sözünü yerine getirecek miyiz Gölcük. Evet getireceğiz. Allah’ın iziniyle 31 Mart akşamı Kocaeli görevini yerine getirecek.  Ali Yıldırım Sezer kardeşimizin Gölcük’te seçimi kazanarak, çok güzel hizmetlerde bulunacaktır. Ne diyoruz? Kontrol edilebilen, şeffaf belediyecilik anlayışı ile karşınıza geleceğiz diyoruz’ dedi.

Eryarsoy, ‘Kocaeli’den Türkiye’nin 10 puan üzerinde oy oranı bekliyoruz’

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, ’Gölcük tamam inşallah, Gölcük devam inşallah diyoruz. Mehmet Başkanımızdan Allah razı olsun, kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz. Ali Yıldırım Sezer kardeşimize de başarılar diliyoruz. Seçimler çalışarak kazanılır. Bizim davamız Ali Yıldırım Sezer’in Gölcük Belediye Başkanı olması değil, Gölcük’ten Reisimize ne kadar katkı sağlarız. Yoksa davamız sadece belediyeleri almak değil. İşte bu dava adına Reisimize önümüzdeki seçimlerde güzel sonuçlar elde etmeliyiz. Seçimlerde Kocaeli’den Türkiye’nin 10 puan üstünde oy oranı yapmalıyız. Allah’ın iziniyle 31 Mart akşamı yeniden 13’te 13 bayrağımızı dalgalandıracağız’ şeklinde konuştu.

Sezer, ‘Hayal edilen Gölcük’ü birlikte inşa edeceğiz’

Cumhur İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, ‘Bugün bizleri yalnız bırakmayan çok sevgili saygı değer dava arkadaşlarım, değerli dostlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu arada hiçbir zaman beni yalnız bırakmayan engelli kardeşlerim, siz değerli dostlarım hepinizi selamlıyorum. Adalet, liyakat, istişare, Gölcük’e yeni vizyonla, gönül belediyeciliği anlayışımızla birlikte yönetim ilkesiyle ve ortak aklı kullanarak modern Gölcük’ü oluşturmak amacıyla gayretli ve canla başla çalışmak için yeni döneme adım atıyoruz. Şehri inşallah birlikte yöneteceğiz. Hedefimiz şeffaflık, bütün yöneticilerimize hiçbir ayrımcılık yapmadan eşitliktir. Gönül belediyeciliği şiarıyla insan ruhuna huzur veren sokaklarımızla medeniyeti üst boyutta Gölcük’ü hedefliyoruz. Hemşehrilerimizin yaşam konforunu en üst seviyeye çıkartan projeleri inşallah hep birlikte inşa edeceğiz. Hemşehrilerimizin huzurla Gölcük’te yaşamasını, burada kazandığını burada harcayacağı, D-130’u çarşıyla buluşturacak sorunsuz Gölcük’ü ortaya koyacağız. Uzun yıllar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Sayın İbrahim Başkanımıza, 41 yıldır belediyeye 15 yıldır Gölcük’e hizmette bulunmuş Mehmet Başkanımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlarımı beyannamemizi ortak akılla, önce Gölcük önce memleket ve Gönül Belediyeciliği ilkesiyle hazırlanmıştır. Muzaffer Allah’tır. Sen ben yok, Allahın iziniyle şimdiden Cumhur İttifakına gönül verenleri zaferi kutlamaya davet ediyorum. ’ dedi.

5 yıllık seçim beyannamesini tek tek anlattı

Açıklamalarını sürdüren Sezer, 5 yıllık beyannamesini açıkladı. Sezer, ‘Belediyemizin vatandaşlarla ilişkilerini sağlamlaştırmak, Yazlık’tan Ulaşlı’ya kadar kontrol noktaları yapacağız. İlçemiz genelinde yeni İmar yolları açıp, bakım ve onarımlarını gerçekleştireceğiz. Mobil uygulamasıyla hemşehrilerimiz sorunu bizlere hızlı bir şekilde ulaştıracak. Biz Kültür Kenti Gölcük’ü oluşturacağız. Tarihiyle Kültür Kenti Gölcük, Gölcük’ün Çınarları Daima Yanındayız Projesi, Gölcük’te Kadın, Ailem ve Öğretmenimle Hayatı Tanıyorum Projesi, Gölcük’te Genç Olmanın Ayrıcalığı ‘Kendimi Tanıyorum Mesleğimi Seçiyorum’ projesi, Değerlerimize Sahip Çıkacağız, En Yakın Komşunuz Gölcük Belediyesi, Sanatın Beşiği Gölcük Projesi, Doğaya Sahip Çıkan Gölcük, Son Teknolojiyi Kullanan Gölcük, Spor Yağan Gölcük, Turizm Kenti Gölcük.

Ticari, Sosyal ve Kültürel Açıdan Çekim Merkezi Gölcük;  Millet Bahçesi, Keşif Küresi, Şehitler Abidesi, Alışveriş Merkezi Fakülte, Kapalı Pazar Yeri, Gölcük Şehirlerarası Otobüs Terminali, Değirmendere Kuruçeşme Tekne Bağlama Yeri ve Sahil Düzenlemesi, Gölcük’te Battı Çıktı Projesi, Kentsel Dönüşüm Projesi, Gölcük Katlı Otopark Projeleri, Düzağaç Mahallesi Kültür ve Sosyal Hizmet Binası, Yazlık Kültür Merkezi Projesi, Kazıklı Kervansaray Yanı Yaşam Alanı Projesi, Atatürk Mahallesi Çevre Düzenleme Projesi, Batak Deresi ve Karınca Deresi Islah Projeleri, Spor Kamp Alanı Projesi, Mahalle Konakları Projesi, Modern Yaya Üst Geçit Projeleri, Kocaeli Turizm’inde Master Plan Kapsamında Gölcük, Tarih Koridoru Projesi, Mesire ve Piknik Alanları, Organik Ürün Köylü Pazarı, Semt Spor Sahaları Çocuk Oyun Park ve Bahçeleri Projesi, Akademi Lise Bilgi Evleri, Sokak Hayvanları Projesi, KOBİS ve Bisiklet Yolları Projesi, Yeni Nesil Cadde Projeleri, Mahalle Buluşmaları Projesi, Halk Günü Projesi, El Emeği Göz Nuru Projesi, Gölcük’te Öğrenciysen Projesi, Sıfır Atık Projesi, Kamusal Alanlarda Ücretsiz İnternet, Yapay Resif Alanı ve İskele Projesi, Robotik ve Kodlama Sınıfları Projesi, Yeni Gölcük Devlet Hastanesi, Yenimahalle Sağlık Kompleksi, Yunus Emre Aile Sağlık Merkezi, Gölcük-Başiskele Güney Toplama Yeri, Seyir Kulesi Projesi.

Adaylar tanıtıldı

Programın sonunda Cumhur İttifakının Belediye Meclis Adayları teker teker anons edilerek, programa katılanlara tanıtıldı. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.