10325,76%1,56
40,07% 0,07
47,03% 0,16
4277,07% 0,25
6842,71% 0,31
Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener,
AMAÇ HİZMET İSE BİZ DE VARIZ
Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Muhtar Adayı Şener, ‘Amaç hizmet ise bizde varız’ dedi.
“Sorunları en aza indirmeye çalışacağız”
31 Mart yerel seçimlere çok az bir süre kala Değirmendere Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Demet Şener, Gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Muhtar Adayı Demet Şener yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Mahalle sakinlerimizle görüşerek alacağımız kararla muhtarlık binasını merkezi konuma taşıyacağız. Mahallemizdeki hasta, yaşlı, bakıma muhtaç, yoksul yurttaşlarımızı belirleyip onlarla ilgileneceğiz. Gıda, yakacak, giyecek gibi ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacağız. Kimsesiz, yetim ve dulların durumuyla ilgilenip sorunları en aza indirmeye çalışacağız. Mahallemizdeki başarılı ve yetenekli öğrencilerden yoksul-az gelirli olanlara Gölcük Belediyemiz ile hayvan sevenlerden burs-bağış sağlama çabasında olacağız.”
“Vaatlerimin takipçisi olacağım”
“Mahallemizde gerekli hizmetlerin yapılması, sokak aydınlatması, çöp konteynırları, boş arazilerin kontrolü, çocuk parkı veya kaldırımı gibi sorunların çözümü için Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığımız ve ilgili kurum-kuruluşlarla işbirliği içinde olacağız. Temiz; düzenli ve güvenli yaşanan Atatürk Mahallesi yaratma çabasında çöplerin geri dönüşümünü de önemsiyoruz. Mahalle sakinlerimizle yeni muhtarlık binamızda yağacağız söyleşilerde ‘çöplerin geri dönüşümü’ konusunda bilinçlendirme ve farkındalığı yükselteceğiz. Tüm mahalle sakinlerimizin huzur ve güven içinde yararlanacağı kütüphane: el işi, resim ile spor etkinlikleri uygulanabileceği kafelerin çoğalmasını ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşerek sağlayacağız. Aracı bir yönetim birim olan ‘muhtarlık’ yetkileri bellidir ve de sınırlıdır. Ben yetkilerimin el verdiği ölçüde istek ve görüşlerimizi olabildiğince gerçekleştirmeye çalışacak, vaatlerimin takipçisi olacağım. Tüm mahalleli yurttaşlarıma ulaşmaya çalışıyorum. Kendime olan güvenim ve çözüm üretme yeteneğimle ‘muhtarlık’ görevini hakkıyla yapacağıma inanıyorum. Gurur duyacağınız genç ve çalışkan, yaptığı her işi özen ile sevgiyi bağlayan bir muhtar olmaya geliyorum. Atatürk Mahallesi’nin değerli sakinlerinden 31 Mart 2019 Muhtarlık seçimlerinde ben ve aza arkadaşlarımla desteklerini bekliyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.