DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Selma Ufuk, ‘SORUNLARIMIZA BİRLİKTE ÇÖZÜM BULACAĞIZ’

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Selma Ufuk,  ‘SORUNLARIMIZA BİRLİKTE ÇÖZÜM BULACAĞIZ’
29.03.2019
864
A+
A-

Atatürk Mahallesi Muhtar Adayı Selma Ufuk,

‘SORUNLARIMIZA BİRLİKTE ÇÖZÜM BULACAĞIZ’

Değirmendere Atatürk Mahallesi’ne muhtar adaylığını açıklayan ve çaldığı her kapıdan memnun bir şekilde ayrılan Selma Ufuk, yerel seçim öncesinde son olarak Gazetemize açıklamalarda bulundu.

“Acılarımızı, mutluluklarımızı paylaşmak istiyorum”

Muhtar Adayı Selma Ufuk yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Değerli dostlarım, arkadaşlarım, komşularım. 11 yıldır yaşadığım mahallemde, yaşadığım süreç içinde birçok eksiklikleri görüp, fark edip, ben olsaydım diye düşünüp çıktığım muhtar adaylığım sürecinde 120 gün kapı kapı gezip sizler ile tanıştım. Bıraktığım tanıtım broşüründe, mahallemiz ile ilgili yazılmış olan projelerim hayallerimin ve bir mahallede olması geren sosyal ve kültürel eksikliklerin bir kısmı idi. Her yaştan, her kültürden, her eğitim seviyesinden insanların bir arada yaşadığı mahallemiz, sadece barınak olarak kullandığımız konutlardan ibaret olmamalıdır diye düşünüyorum. Sosyal ve kültürel olarak zenginleşmeli ve paylaşımların artması gerektiğini düşünüyorum. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, yaşlılarımızın bu ihtiyaçları mahalle içerisinde çözülmesi inancındayım. Var olan sorunlarımıza geçici, günübirlik çözümler ile değil, sizler ile birlikte el ele verip kalıcı çözümler aramayı, gerekli kurumlar ile sağlıklı iletişim kurup, bunların hayata geçmesi için takipçisi olmalıyız diye düşünüyorum. Sürekli göç alan mahallemizin, hemşehricilik ayırımı yapılmaksızın, ihtiyacı olan herkese gerekli yardımın, öğrenci bursu, gıda vs. yapılmasını sağlamayı istiyorum. Emekli olduğum öğretmenlik mesleğimde vicdanımın rahatlığının en büyük sebebi vicdan, merhamet ve adalet duygumun her zaman sınıfıma yansıması idi. Var olan bu kişilik özelliğimden, mahallemizin faydalanmasının gerektiğini düşünüyorum. İçimde var olmayan ego duygularım ile acılarımızı, mutluluklarımızı paylaşmak istiyorum.

“Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir”

“Seçilir seçilmez hayata geçirmek istediğim mahalle temsilcilerimiz ile sosyal bir yerel yönetim birimleri oluşturup (okul aile birlikleri başkanları, okul idarecileri, din görevlisi, site yöneticileri, kadın temsilcileri, gençlik temsilcisi, sokak temsilcisi) periyodik toplantılar düzenleyip, sorunlarımıza birlikte çözüm bulmayı, gerekli kurumlara birlikte gitmeyi, mahallemin arkamda değil, yanımda olduğunu hissettirmeyi istiyorum. Çıktığım bu yolda beni yalnız bırakmayan, her türlü varlıkları ile yanımda olan, her türlü desteğini esirgemeyen değerli aza adayı arkadaşlarıma, dostlarıma, arkadaşlarıma, aileme, akrabalarıma, çaldığım her kapıyı güler yüzle açan, çayını, kahvesini bizimle paylaşan tüm komşularıma sonsuz teşekkürler ederim. Bu sıcak ilişkilerimizin 31 Mart yerel seçimlerinde tercih noktasında karşılığını bulacağını düşünüyorum. Sonuç nasıl olursa olsun çok güzel insanlar ile tanışma fırsatı yakaladım. Bu nedenle çok mutluyum. Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir diyor, değişimi benim ile sağlayacağınızı umut ediyorum. Yapılacak olan seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Muhtarlık seçiminde mahallemde aday olan arkadaşlarıma ve seçilecek olan yeni muhtarımıza da şimdiden başarılar diliyorum. Saygı ve sevgilerimle” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.