DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başarılı Muhtar Adayı Çağıltay’dan, Artvinlilere destek

Başarılı Muhtar Adayı Çağıltay’dan, Artvinlilere destek

Başarılı Muhtar Adayı Çağıltay’dan, Artvinlilere destek

Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, ziyaretlerinin yanı sıra ilçemiz derneklerinin etkinliklerine de güçlü aza kadrosu ile birlikte katılım sağlıyor.

Seçim çalışmalarına da durmaksızın devam ediyor

Gölcük Artvin İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 98. Kurtuluş Yıldönümü etkinliğine Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, güçlü aza kadrosu ile birlikte katılım sağladı. Ev ve hastane ziyaretlerinin yanı sıra ilçemiz Sivil Toplum Kuruluşlarının etkinliklerine de hiçbir şekilde aksatmadan katılım sağlayan Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, seçim çalışmalarına da durmaksızın devam ediyor.

Muhtar Adayı Çağıltay, “Çok güzel bir yıldönümü gecesiydi”

Etkinlik sonrasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Yunus Emre Mahallesi Muhtar Adayı Nadide Dilek Çağıltay, “Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenlenen Artvinliler Gecesine, Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk tarafından davet edilmemiz üzerine azalarım ile birlikte katılım sağladık. CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ile birlikte görüşüp konuşma fırsatı bulduk. Çok güzel bir yıldönümü gecesiydi” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.