DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Çanakçı, tüm Gölcük çiftçisini Marmara Tarım Fuarı’na davet etti

Başkan Çanakçı, tüm Gölcük çiftçisini Marmara Tarım Fuarı’na davet etti

Başkan Çanakçı, tüm Gölcük çiftçisini Marmara Tarım Fuarı’na davet etti

Gölcük Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı, Kocaeli’de 6 – 10 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Kocaeli 2. Doğu Marmara Tarım Fuarı’ hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirerek tüm Gölcük çiftçisini gerçekleştirilecek bu fuara davet etti.

“Kocaeli Ziraat Odaları olarak fuarda stant açacağız”

Başkan Çanakçı yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Kocaeli’de ikincisi yapılacak olan Doğu Marmara Tarım Fuarı’na tüm Gölcük çiftçisini yeni çıkan ekip ve ekipmanların, yeni çıkan ürünlerin geliştirilmiş ata tohumlarıyla çiftçilerimizi buluşturuyoruz. 6 – 10 Mart 2019 tarihleri arasında Kocaeli Fuar Merkezi’nde TÜYAP Fuarcılık organizesinde teknolojinin en son ürünleri çiftçilerimizle buluşacaktır. Ayağımıza gelmiş yenilikleri yerinde inceleyerek tarıma yapılacak yeni uygulamalar çiftçilerimizin yeni dönemde daha iyi ürün alacaklarını katlı olarak verecektir. Fuarda bulunan firmaların mühendis ve danışmanlarından bilgi aktarımı paylaşılacaktır. Bu bilgi paylaşımı çiftçilerimizin önünü açacaktır. Hem çiftçilikle uğraşan hem de çiftçiliğe ilgi duyan herkesin fuarı gezmesinde fayda vardır. Fuara gitmek isteyen çiftçilerimiz için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ring olarak otobüs seferleri düzenleyecektir. Çiftçilerimiz bu ulaşım imkanlarından da yararlanabilirler. Kocaeli Ziraat Odaları olarak fuarda stant açacağız. Tüm çiftçilerimize kendi stantlarını gezmelerini tavsiye ederiz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.