DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BU VAHŞETİ YAPANLAR CEZALANDIRILMALI

BU VAHŞETİ YAPANLAR CEZALANDIRILMALI

Taşkın’dan, sokak köpeklerini zehirleyen kişi ya da kişilere sert tepki

BU VAHŞETİ YAPANLAR CEZALANDIRILMALI

Geçtiğimiz gün Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde zehirli kıyma ile 5 köpeğin zehirlenerek öldürülmesine tepki gösteren Hayvan Hakları Aktivistleri Gölcük Şube Başkanı Gülçin Taşkın, bu vahşeti yapanların en kısa zamanda yakalanarak gerekli cezanın verilmesi gerektiğini ifade etti.

“Bu köpekleri sevmiyor olabilirsiniz, korkuyor da olabilirsiniz ama öldürmeye hakkınız yok”

Hayvan Hakları Aktivistleri Gölcük Şube Başkanı Gülçin Taşkın yaşanan olay hakkında yaptığı açıklamada, “Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşanan köpek zehirleme hakkında yaptığı açıklamada, “ Bu hayvanları zehirleyip yok etmekle kimsenin eline bir şey geçmez. Sadece tepki toplanır. Herkes zaten bu olayı yapan kişi ya da kişileri lanetlediler. Dediler ki “Allah’ta kendilerine aynı acıyı yaşatsın”. Bu köpekleri sevmiyor olabilirsiniz, korkuyor da olabilirsiniz ama öldürmeye hakkınız yok. Bunu yaparak Allah’a karşı gelmiş oluyorlar. Sonuçta bu canı onlara Allah verdi ve Allah’ın alması gerekiyor. Şimdi bu köpekleri öldüren kişi ya da kişilerin bu olayı birine kızdığı için yapmış olma ihtimali yüksek. Bu yaşanan olaya tüm Gölcük tepkili ve herkes bu vahşeti yapan kişi ya da kişileri araştırıyor. Bu konuda emniyette elinden geleni yapıyor. Sosyal medyada dolaşan sokak köpeklerini zehirleyen kişilere ait olduğu belirtilen 41 H 7471 plakanın bu yaşanan olayla hiçbir ilgisi yoktur. Bu araç Gölcük Belediyesi’ne ait köpek toplama aracıdır.  Resmi kuruma iftira atmak ciddi bir suçtur. Böyle bir olayın bir daha yaşanmaması dileğiyle günlerdir bu olayın peşinde olan Gölcük Halkına da çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.