DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere Beyaz Optik’ten, 8 MART KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL KAMPANYA

Değirmendere Beyaz Optik’ten,  8 MART KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL KAMPANYA

Değirmendere Beyaz Optik’ten,

8 MART KADINLAR GÜNÜ’NE ÖZEL KAMPANYA

Nilgün Cansever Olgun tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmet vermeye başlayan Değirmendere Beyaz Optik, 8 Mart Kadınlar Günü olduğu için kadınlara özel bir kampanya başlattığını açıkladı.

Olgun, “Bizi takip etmeye devam edin”

8 Mart Kadınlar Günü’ne özel kadın müşterilerine özel bir kampanya başlattığını açıklayan Değirmendere Beyaz Optik işletmecisi Nilgün Cansever Olgun kampanya hakkında yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 1 – 10 Mart tarihleri arasında bizden alışveriş yapan bayan hastalarımız arasından yapacağımız çekiliş ile  şanslı 1 bayana kendi beğendiği güneş gözlüğü hediye edeceğiz. Bu sefer kampanyamız sadece bayanlara özel yapmak istedik. Bunun nedeni de 8 Mart Dünya Kadınlar günü olduğu için kadınlara özel kampanya olacak. Değirmendere Beyaz Optik olarak bundan sonra bu şekilde özel gün ve haftalarda böyle kampanyalarımız devam edecek. Bizden alışveriş yapmak bir ayrıcalıktır. Bizi takip etmeye devam edin” dedi.

SONY DSC

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.