DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Derince Rıhtım Caddesi modern görünüme kavuştu

Derince Rıhtım Caddesi modern görünüme kavuştu

Derince Harikalar Sahiline ana arter olarak ulaşımı sağlayan Rıhtım Caddesi baştan sona yenilendi.

Kentin birçok noktasındaki caddeleri yenileyerek modern bir görünüme kavuşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi projeleri sonuçlandırmaya devam ediyor. Derince Harikalar Sahili’nin hemen arkasında bulunan bin 500 metrelik Rıhtım Caddesi’nde, üst yapı işleri tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Üst yapı çalışmaları kapsamında Rıhtım Caddesi’ne 5 bin 737 ton asfalt serimi yapıldı.

4 BİN 250 METREKARE PARKE İMALATI YAPILDI

Şehir içi kent ulaşımını rahatlatmak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, birçok caddeyi de baştan sona yenileyerek modern bir görünüme kavuşturuyor. Büyükşehir bu kapsamda Rıhtım Caddesi’ni yenileme çalışmaları yaptı. Çalışmalar da 9 bin 610 ton PMT malzeme serimi yapılırken 3 bin 600 metre uzunluğunda bordür ve 4 bin 250 metrekare de parke imalatı gerçekleştirildi. Cadde üzerinde çalışma alanında bin 500 ton dolgu ve 5 bin 737 ton asfalt serimi yapıldı.

HARİKALAR SAHİLİNE ULAŞIMI SAĞLAYAN CADDE

Derince Harikalar Sahili özellikle yaz ve bahar mevsimlerinde vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Vatandaşların Harikalar Sahiline ana arter olarak ulaşımını sağlayan Rıhtım Caddesi, modern ve yeni haliyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Ağaçlandırma ve çevre düzenleme çalışmaları devam eden caddede yayalar için üç boyutlu yaya geçidi de tasarlandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.