DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

“DÖVİZDE DALGALANMALAR DEVAM EDİYOR”

“DÖVİZDE DALGALANMALAR DEVAM EDİYOR”

“DÖVİZDE DALGALANMALAR DEVAM EDİYOR”

İlçemizde hizmet veren Bektaş Döviz’in vezne sorumlusu Müjdat Kazanfer, döviz kurundaki dalgalanmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki günlerde yukarı yönlü dalgalanmalar görebiliriz”

Kazanfer yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “31 Mart 2019 yerel seçimlerine kadar döviz fiyatlarında yukarıya dönük hareketlenmeler bekliyoruz. Bunun başlıca sebeplerinden biri ise ABD Başkan Trump’ın, Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong ile görüşme sonucu tarafların anlaşmaması etken oldu. ABD’nin Çin ile ticari savaşları devam etmekte. Bunlar da ister istemez 2019 Mart ayının seçimlerine kadar yukarı yönlü hareketlenmeler görebiliriz. 19 – 20 Mart Amerika Merkez Bankası FED’in faiz kararı açıklanacak. Bu karardan çıkacak sonuca göre yine yukarı yönlü hareketlenmeler görebiliriz. Geçtiğimiz hafta 5.21 bandında olan Dolar, ABD’nin Kuzey Kore ile anlaşmamasından dolayı bir anda 5.36 bandına kadar yükseldi. 5.95 bandında olan Euro ise 6.10 bandına kadar yükseldiğini gördük. Önümüzdeki günlerde yukarı yönlü dalgalanmalar görebiliriz” dedi.

Dövizde son durum:

Dolar: Alış (5.340) Satış (5.400)

Euro: Alış (6.050) Satış (6.100)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.