DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Gölcük’e geldi ANA MUHALEFET GÖREVİ DSP’NİN OLACAK

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Gölcük’e geldi  ANA MUHALEFET GÖREVİ DSP’NİN OLACAK

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Gölcük’e geldi

ANA MUHALEFET GÖREVİ DSP’NİN OLACAK

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde ilimize gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretler kapsamında geçtiğimiz gün Gölcük’e gelen Genel Başkan Önder Aksakal ve birçok partili ilçemizde adeta gövde gösterisi yaptı.

Halkımız DSP’yi benimsedi

Gölcük’te ve tüm Türkiye’de belirledikleri il ve ilçelerde kısa sürede DSP Örgütlerini yeniden oluşturan partililer seçim çalışmalarına sıkı devam ediyor. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal’da Türkiye’de bulunan bütün İl ve İlçe Örgütlerini ziyaret ederek, partililere moral oluyor. Genel Başkan Önder Aksakal, geçtiğimiz gün seçim otobüsüyle ilçemize gelerek, adeta gövde gösterisi yaptı. DSP Genel Başkanı Aksakal’ı başta DSP İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu ve çok sayıda partililer karşıladı. İlçemizde belirledikleri alanlarda seçim otobüsüyle tur atan ve sloganlar eşliğinde karşılanan Genel Başkan Aksakal’a partililerden ilgi oldukça yoğun oldu.

DSP bütün toplumun kesimlerinden oy alabilecek

Daha sonra İlçe Parti Binasını ziyaret eden DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Gölcük’te DSP’ye olan teveccühten ötürü İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu ve partilileri tebrik etti. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Genel Başkan Aksakal, yerel seçim ve gündeme dair şu açıklamaları yaptı: ”Aday tanıtımımızdan sonra hemen kollarımızı sıvadık, çalışmalarımız kapsamında ertesi gün Akdeniz’e indik. Ülkenin doğusundan başlayarak, batısına kadar, oradan yukarıya çıktık. Burdur, Afyon, Eskişehir, Sakarya ve bugün itibariyle de Kocaeli’ye geldik. Dünden beri de Kocaeli’yi dolaşıyoruz. Halkta bir özlem ve susamışlık var. Özellikle dayatılan ittifak yasasına karşı bir direnç var. İnsanların benimsemediği adaylara yönelik oy vermeye zorlayan bu yasaya toplum ciddi bir tepki koyuyor. Bununda karşılığını sandıkta gösterecektir. Öyle gözlemliyorum. DSP bütün toplumun kesimlerinden oy alabilecek, destek alabilecek parti olabildiğinden 31 Mart akşamı sandıklardan güvercinleri uçuracağız’ dedi.

DSP yeniden küllerinden doğuyor

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, ‘DSP yeniden küllerinden doğuyor diyebiliriz. Çünkü 17 yıldır iktidarın karşısında etkili bir muhalefet yapan bir parti olmadı. Her ne kadar Ana Muhalefet Partisi de denilirse de ne yazık ki toplumun beklediği, arzuladığı çalışmaları benimseyemedi, yapamadı. 31 Mart’tan sonra Türkiye’nin Ana Muhalefet partisi olma görevi DSP olacak’ diye konuştu.

Biz birilerinin ekmeğine yağ sürmek için siyaset yapmıyoruz

Son dönemlerde CHP’den aldığı önemli isimler ile dikkat çeken DSP’nin hedefleri konusunda açıklamalarda bulunan Genel Başkan Önder Aksakal, ‘Biz birilerinin ekmeğine yağ sürmek için siyaset yapmıyoruz. Demokratik Sol Parti’yi iktidara getirmek için siyaset yapıyoruz. Herkes kendi çalışmasıyla halkımızın karşısına çıkacak. Yani şunu demek istiyorum. Bizler hiç bir ittifakta yer almıyoruz. Almayacağız da. Sadece söylediğim gibi DSP’ye olan teveccühü iktidara taşımak için siyasete başımızı koyacağız’ diye konuştu.

DSP bu seçimlerin en etkin ve en güçlü partisi olacaktır

Kocaeli ve Gölcük’ten beklentilerini açıklayan Genel Başkan Aksakal, ‘Tüm Türkiye’den ne beklentim varsa Kocaeli’den ve Gölcük’ten de onu bekliyoruz. DSP bu seçimlerin en etkin ve en güçlü partisi olacaktır’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.