DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

DÜNYA ŞAMPİYONUNU 3O SANİYEDE NAKAVT ETTİ

DÜNYA ŞAMPİYONUNU 3O SANİYEDE NAKAVT ETTİ

Ahmet Kılıç canlı yayında karşısına çıkan

 

Muaythai (Boks) dalında şampiyonluklara doymayan Ahmet Kılıç geçtiğimiz hafta sonu canlı yayında karşısına çıkan dünya şampiyonu İranlı rakibini 30 saniyede nakavt etti.

Karşılaşma canlı yayınlandı

Geçtiğimiz hafta sonu Düzce’de gerçekleşen ve Tv8,5 kanalında canlı yayınlanan karşılaşmada Ahmet Kılıç, Muaythai (Boks) dalında Dünya Şampiyonu olan İranlı rakibi Mahdi Shami’yi kendi rekorunu da kırarak 30 saniyede nakavt etti. Nafiz Ağa’nın sponsorluğunda, GOLDFİT 81 Spor Kulübü adına ringe çıkan Ahmet Kılıç hedefinin dünya şampiyonu olarak ülkemizi Dünya’ya duyurmak olduğunu ifade etti.

Hedef dünya şampiyonluğu

Genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan ve çıktığı her karşılaşmada rakiplerine göz açtırmayan ve çoğu rakibini nakavt eden  Ahmet Kılıç yaptığı açıklamada, “Muaythai (boks) benim çocukluk hayalimdi ve bu spor için gece gündüz çalıştım diyebilirim. Tabi bu sporda başarı kadar destekte çok önemli. Bu noktada çıktığım karşılaşmalarda bana sponsor olan Nafiz Ağa’ya çok teşekkür ederim. Bana olan güvenini boşa çıkarmadığım için mutlu ve gururluyum. Bundan sonra çıkacağım karşılaşmalarda yine şampiyon olabilmek için antrenmanlarıma aralıksız devam ediyorum. Hedefimde dünya şampiyonu olarak adımı ve ülkemizi Muaythai (Boks) dalında tüm dünyaya duyurmak” dedi.

İsim: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.